Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2010, 22:57   #19
DizZy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Google PR güncellemeleri başladı. (03.04.2010)

Bora Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
43 tane elimde mirc ve sohbet domaini vardı sattım düştü 2 tane elimde kaldım bakalım napacak google, 2 si de PR1 idi hala PR1 de duruyorlar 5-6 siteye kodumu eklettim sadece, onun dışında site içeriği ile uğraştım. Bakalım napacak link değişimi pek yapmadanda artıracak mı. Bekliyoruz..

Öyle komiktir ki, bu sitende tutar, bir başka denemende içinde patlar. Örnek vermek gerekirse yaklaşık 1 ay önce 3 adet domain kaydettim, 3'üne de aynı yazılımı kurdum, aynı IP'de barındırdım, aynı miktarda içerik girdim. 3'üne de aynı 3-5 siteden backlink sağladım. Daha sonra ilgilenecek vakit bulamadım ve öyle kaldılar. Şu an bakıyorum, ikisi PR2, biri PR0.

Benzer birşey, 2.5 aylık en yüksek backlinki pr4 olan bir sitem pr5 alıyor, 5 katı hite ve backlinke sahip eski bir sitem ise pr4'de kalıyor yaptığım onca çalışmaya rağmen. Neye ve kime göre pr?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan