Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2010, 17:54   #13
Luis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 21. Hafta 'Çok Bilmiş' Luis

Hayatta yaptığın en büyük çılgınlık nedir? Klişe mi olur bilmiyorum ama, çırılçıplak gece denize girmeyi büyük bir çılgınlık olarak gördüğümüzden, bunu yapmıştık

Yaşam ve ölüm bu 2 kelime sana göre nedir? Yaşamı anlatmıştım bir başka üyemizin sorusuna cevap olarak, ölümden devam edeyim; ölüm yeniden başlayış vs tarzında konuşmayacağım, bence ölüm bitmektir, tükenmektir.

Kıskanç mısındır? Sevdiğimi kıskanıyorum

En sevdiğin sözlerden birini yazar mısın bize? Yüreğim ve ömrüm kelimeleri hoşuma gidiyor.

Derdin olduğunda anlatır, paylaşır mısın? Yakın gördüklerime kesinlikle.

Hobi ve fobilerin? Hobilerim; yüzmek, ağırlık çalışmak, futbol maçlarını izlemek. müzik dinlemek ve aşk-komedi türünde filmleri seyretmeyi seviyorum.Fobilerim; Sessizlik ve yalnızlık.

Veee son soru;

-------

Çok mu soru sordum ?
a)Evet b)Hayır c)Yine bekleriz d)Hiçbiri?
Cevap : b) Hayır.
Zorlayacak birileri yok mu? :p

----------

Judi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
*Bu hayattaki en büyük derdin ne abicim. ?
*Neyle Ugraşmaktan haz alırsın ?

*Sigara kullanmayı büyük bir dert olarak görüyorum, ancak sigaraya bağımlı olduğumdan kullanıyorum diye birşey yok, sigarayı sevdiğimden içiyorum.Allaha şükür büyük bir sıkıntımız, sorunumuz yok şimdilik.
*Kesinlikle web ve IRC(d) ile uğraşmaktan, bu konuda yararlı birşeyler yapabilmekten hoşlanıyorum. Vaktinizi iyi değerlendirdiğinizi düşündüğünüz herşeyden haz almalısınız, mutlu olduğunuz işi yapmalısınız, hayallerinizi süsleyen eve, arabaya, işe, sevgiliye ve maddi olanaklara sahip olduğunuzda, elinizdekilerinde kıymetini iyi bildiğiniz sürece mutluluk size uzak değildir.
Fena konuştum :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver