03 Nisan 2010, 15:28
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 21. Hafta 'Çok Bilmiş' Luis
| Ruj Nickli Üyeden Alıntı
| yanaş bakim yanıbaşıma..
bana aşkı tarif edebilir misin?
birde beni tarif et bakim? sence ben? | Yanaştım.
Aşk'ı tarif etmesi zordur, zor zamanlarda yaptığım en iyi şey de konuşmak, cümle kurmaktır. Hazır mısınız ki?
Peki, hazır görüyorum sizi, öyleyse Aşk'ı anlatmaya başlayayım;
Aşk aslında yeniden doğmaktır, çünkü aşkı aşk yapan değerlerin kanına sızdığı zamanlarda gözlerinin önündeki bazı perdelerde kalkmıştır, bambaşka bakıyorsundur artık, yoksa o aynada gördüğün gözler senin mi? Evet evet bak ışıl ışıllar.Hayır, sen göremiyorsun, etrafındakiler görüyor ışıltını, çünkü ışıltı saçıyorsundur, mutluluk saçıyorsundur, mutlu oluyorsun/oluyorsunuz'dur...
İşte o ışıltılar arasında yaşadığın şeyin farkında olamamak, mutluluğun damarlarındaki muhteşem gezintisini hissetmek, her dokunuşta daha da büyümek, daha da güçlenmek, güçlü olduğunu hissetmek, sevmek, sevgi duymak demektir.Sevmek ne demektir ki Aşk yanında, daha başka birşey Aşk, ah aşk ah, sen nelere kadirsin dediğin anlarda, kendine şaşırmak, hayata şaşırmaktır.
Sana gelelim cadı
Sen özelsin ya benim için, aslında seni tarif etmek, seni sana anlatmak Aşk'ı anlatmaktan daha zor, zorlandım valla :p
Hayata dolu dolu bakıyorsun, ne istediğini biliyorsun, özgüveni olan insanları seviyorum, sempatik insanları seviyorum.Tüm özelliklerin yüzünden benim tarafımdan da seviliyorsun Sevmenin sevilmenin dışında başka nedir ki güzel olan? İşte bu değerlerin farkında olan, her gece gözünü kırpmadan 1-2 kilo çerez yiyen, içi yandığında gece kalkıp su içmek yerine, meyve yemeyi tercih eden sdkjhd :d, enteresan ve gizemli :p tatlı, şirin birşeysin sen, cimcime'nin tekisin Ayrıdır yerin, apayrı. |
| |