Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2010, 23:23   #6
Luis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Chp'den ''Paso'' Zulmü !

Judi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sırf başörtülü fotoğraf
İyide başörtülü fotograf'ın yasak oldugunu kim söyledi sizlere ? Nereden biliyrosunuz ? Kimliklerde yasak olmıyan birşey nasıl oluyorda ucuz dandirik bir pasoda yasak oluyor ? yahu bilmeden saçma sapan konuşmayın. İşkembe-i Kübradan konuşmak ne kolay yahu. Yüzü acıksa başörtüsü olmasında sorun yok.
hangi ülkede yaşıyorsun kardeşim ?
- Dünyada Türkiye hariç 3-5 Ülkede yasak gerci başörtüsü ama- Kim 80 senedir susuyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kılık kıyafet devrimi geleli kaç sene olduki. Okula giremiyen insanlar suskun mu gözüküyor senin Tv'den. Güc almaya gerek yok Allah -c.c- Soracak o Bayanların namahrem yerlerini actıranlardan.. Ozaman güc'ü görürsünüz

Bu ülke islamla dogdu islamla yaşar...

1-)
Alıntı:
İyide başörtülü fotograf'ın yasak oldugunu kim söyledi sizlere ?

T.C Anayasa kitabını alınız açınız ve okuyunuz, kılık kıyafet yönetmeliğini, bu bir.
İmam hatipler dışında hiç bir devlet okuluna başörtü girmediğine göre, devletin verdiği pasoda da bu kural mevcut, bu iki.

2-)
Alıntı:
hangi ülkede yaşıyorsun kardeşim ? - Dünyada Türkiye hariç 3-5 Ülkede yasak gerci başörtüsü ama-

Cevap: Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorum, sen gibi, biz gibi.Peki bu devletin özellikleri neler? Demokratik, laik, huhuk devleti demi? Hukuk ne diyor? Devlet kurumlarında BAŞÖRTÜ YASAKTIR ! diyor. Peki güzel, anladığım şey hukuğu alt etmek istemeniz, neden böyle düşünüyorsunuz, AB'ye niye karşısınız peki, AB'deki olay şu; senin ülkende gayrimuslimlere tanınan hakları, onlarda hristiyan olmayanlara tanıyorlar, yani kıyafet serbest, ama bizim hukuğumuzda, anayasamızda yasak, yahu anayasaya mı delmek istiyorsunuz, bu düşüncelerinizin sebebini anlatır mısınız? bu üç.
3-)
Alıntı:
Okula giremiyen insanlar suskun mu gözüküyor senin Tv'den.

Ciddi bir konu konuşurken, özellikle benle tartışıyorken lütfen ciddi olalım, laubaliğe gerek yok, smiley kullanırsanız, sizin bu konulara ne kadar gayr-i ciddi ve az bilgili yaklaştığınızı ayan, beyan ortaya koyar.O yüzden bilmiyormuş gibi davranmak daha yararlıdır bu zamanlarda.Örnek verir misiniz, Cumhuriyet tarihimizden yukarıdaki habere benzer bir haberin yayınladığına? Ya da hangi hükümet döneminde, şu katsayıları kaldıralım, işte iç anadolu kadınları gibi bağlasınlarda girsinler gibi düşünceler gündeme geldi? Genç biriyim, geçmişte yoktum, ancak kaynaklar var, araştırıyorum, burda her üye, kendi kişiliğini ve çizgisini yansıtmaktadır, boşa kovan atmanın ne faydası olabilir bana, sana, onlara? O yüzden önce ciddiyet, sonra bilgi & düşünce paylaşımı.
2002'den bu yana gündeme gelen şeylerden, tarihde eşi olmayan şeylerden bahsediyorum, susmaktan kastım buydu, bu dört.

4-)
Alıntı:
Allah -c.c- Soracak o Bayanların namahrem yerlerini actıranlardan.. Ozaman güc'ü görürsünüz

Ayıp ediyorsunuz, yanlış şeyler yazıyorsunuz.Bu cümleye cevap vermeyi doğru bulmuyorum, okumamış sayıyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet