Majestik'ten örnek davranış..
Güzel bir gün ve güzel bir konuşma daha. Türkçemizi daha iyi kullanıp onu daha iyi yaşamak ve yaşatmak adına bir adım daha.
--------------------------------------------------------------------- <Noyan> Merhaba <[[[Majestik]]]> mrß Noyan <[[[Majestik]]]> Hoş geldiniz. Buyrun size nasıl yardımcı olabilirim? <Noyan> Türkçeyi kullanma tarzınız dikkatimi çekti <Noyan> <[[[Majestik]]]> S.@ <Noyan> bunun yerine Selamun Aleyküm yazsaydınız daha hoş görünmez miydi? <[[[Majestik]]]> önemli olan slm vermek dir die düşünüyorum <[[[Majestik]]]> haklısınız olaßilirdi aslında <[[[Majestik]]]> benim slm alışkanlıgım da burda ßöyle devam ediyor <Noyan> önemli olan tabiki selam vermektir ama izah tarzınızı sizce herkes anlayabiliyor mu? <Noyan> yani her kullanıcı bu ifadeleri bilmiyor olabilir <Noyan> selam vermek kadar dilimiz de önemsenmesi gereken baş unsurlardandır [11:58] <[[[Majestik]]]> haklısın <Noyan> anlaşıyınız için teşekkür ederim <[[[Majestik]]]> acemi userler pek anlıyamıyor S.@ ne demek die gelen de oluyor <[[[Majestik]]]> ßen tşk <Noyan> rica ederim <[[[Majestik]]]> #bursa gelmez misin <[[[Majestik]]]> Noyan nerden acaßa ? <Noyan> siz herhangi bir foruma üye misiniz? <[[[Majestik]]]> irc forumları dışında hayır <Noyan> Bu harika. IF kullanıcılarına örnek teşkil etmesi amacıyla bu diyaloğu konu olarak sunmak istiyorum, tabi sizde bunu onaylarsanız. <[[[Majestik]]]> ek ve aßartıı olmazsa neden olmasın <Noyan> hayır olur mu öyle şey. Ne yazıldıysa aynısını atacağım. Teşekkür ederim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--------------------------------------------------------------------- [[[Majestik]]] rumuzlu arkadaşıma gösterdiği üstün anlayış ve olgun davranışından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Herşey daha güzel Türkçe için..
Konu Noyan tarafından (27 Mart 2010 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
|