Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2010, 21:39   #15
nO`pAniC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BDP'den "Türk" ismi silinsin teklifi

Şaka gibisiniz gençler. Türkiyeli derken zaten içinde Türk geçiyor Ruhadam. .) Kimsenin Türk'ü sildiği yok, hezeyan yapma kendi kendine. Ben diyorum ki 'ortada buluşalım', o orta da Türkiyelilik. Ama yok, siz diyorsunuz ki onlar Türklükte buluşsun. Azıcık aklı-selim insan bile buna bi tarafıyla güler. Türk olmayanı hangi mantıkla Türklükte buluşturma çabasındasınız ?

Tamam siz Türk milliyetçiliği yapın, ötekiler de Kürtlük. Sonra da vay efendim bu ülkede ayrımcılık var! Ben anlamıyorum her sabah Kürt, Çerkez, Laz çocuklarının Türküm, doğruyum diye başlayan andı okumasını. Sen bunu zorla okutursan ya da oda ya da derneklere Türk ile başlayan isim koyarsan ayrımcılık yapmış olursun. Buna itiraz edenleri de hıyanetle suçlarsınız.

Türkler ve İslam hoşgörü ile özdeşleşmiştir. Ancak sizin zihniyet bunun aksi yönde hareket ediyor.

Kabullenmemiz gerekiyor ki bu ülkede böyle bir sorun var. E bu sorun nasıl çözümlenebilir ? Tabiki ortak noktada buluşmak ile. Eğer Devlet bunu sağlarsa -sizlerin ırkçı yaklaşımları burada bir ehemmiyet etmez, Kürt ırkçıları ile beraber- inanın gerçek çözüme yaklaşılmış olur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan