Konu: Uyku MODU.!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2010, 15:55   #19
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Uyku MODU.!

Peri-Kızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayal gücünüzün devamını bekliyoruz okurken çok eğlendim doğrusu böyle bir telefon gelecek ve siz erkekler diyorum dikkatinizi cekerim genelleme yapıyorum böyle bir konuşma yapılacak ve karşıdaki erkek uyumaya devam edicek hiç inandırıcı değil doğrusu

Bu yaşananlar doğal şeyler hayal gücü demişsiniz ama : ) Diğer arkadaşlarda öyle düşünüyorlar , Niye bunları yaşamak çokmu zor. Bana bıtkıntı geldi artık monoton takılmaca sayıyorum bunları : )

Vallahi o dediğin erkek sınıfından değilim ben : ) Ne işim olur güzel uykumu bi kız yüzünden bozacam Peh : )

----------

ShanteL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Chat Toz pembe hayalleri vardı, pembesi gitti tozu kaldı yani demi?

Aynen aga aynen.

----------

Süslü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Chat bence sen rüya gördün uyanmak istemedin

Beni Reelden tanıyan İF'ciler neredesiniz abi, : ) Şunlara cevabı siz verin ben bana bırakmayın böyle şeyleri : )

----------

Liz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Komedi & masal karışımında bi konuşma olmuş anlaşılan. Banada pek inandırıcı gelmedi uyumuş olman. :p Biri beni böyle arıcak uykum kaçar açıkçası, gülerim.Ve hatta onada eşlik ederim,ne kadar masalcıysa bende okadar masalcı olurum. :)

Alışkın olmadığındandır canım : ) Alışmak lazım bu tür olaylara. . Relax olmak lazım. Sıkıntı yapmamak heyecan yapmamak lazım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver