Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2010, 13:03   #16
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gul Kokulu Peygamberime

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Anam babam sana feda olsun ya Habiballah-

Ben aslında senin adını kağıtlara değil,

harf harf, lime lime, nokta nokta,

Kalbime

KALBİME yazıyorum

İçimize bir gül, gönlüzüme bir gül, özümüze bir gül,

Sonsuz selam, sonsuz salat, sonsuz muhabbet ve ihtiram sana

Gül Efendim

Ey nazlı Nebi ,Ey yıllar geçsede anlaşılamayan Nebi…!
Şu an yüreğimin sancısıyla kaleme kağıda sarıldım Sarıldım ki ,sana atılan taşlar karşısında zeydin gibi setre olamayışıma ve ağlayamayışıma tercüman olur diye… Bu bir şikayet değil bu bir hasbihal seninle , haddim olmadan yağtığım bir hasbihal Sen geldin zülmet karanlığından uyandırdın 14 asır öncesini ve öyle bir ışık saçtın ki 14 asır devam etti Ama ya resülallah şu an bakıyorum da ne kadar da senden , senin yolundan ,senin sevdiklerinin yolundan ayrılmışız Sen gittin aydınlığın gitti Sevdiklerin gitti hepten zulmun ortasında kaldık Asrın yetimleri olarak bizler hepten karanlıkta kaldık Sana söylenenler rencide etmiştir seni Ey nebi kalkmayan boynun tekrar büküldümü En fazlada ümmetinin seni savunurken yaptığı hatalar üzdü mü o gül yüreğini Bu yol senin yoluna hiç benzemiyor ,bu yol senin yolun değilse biz kimin arkasından gidiyoruz ? Kimin peşine takıldık seni savunurken… Hayatına ,asr-ı saadete baktığımda yaptıklarmızdan hiçbir hal yok Efendim Sana atılanlar yüreğimi kanatırken ,aklıma taifte ki o gül yüreğinin merhameti geliyor ve yıllar sonrasına asırlar sonrasına gönderdiğin mesaj
BİLSELERDİ YAPMAZLARDI
Kanatsa da yüreğimizi bize sana atılan taşlar karşısında bu sözü söylemek düşerdi Seni bilmeyişlerinin karşısında yüreklerimizi çatlatmak düşerdi …Seni anlatamayışımıza ağlamak düşerdi Kalplerine hidayet vermesi için kalplerde ki perdeleri kaldırması için o Rahmeten lil aleminin kapısını vurmak düşerdi Pankartlarla sokaklara dökülüp seni nasıl anlatabiliriz ya Resül Dinimizden olmayanı öldürerek seni nasıl mutlu edebiliriz ya Habib Yakıp yıkmakla sana atılan taşların önüne nasıl geçebiliriz ya Eminel vahyillah…
Şu an yapılanlar daha çok acıttı seni O incelerden incesi yüreğiniNe olur tut ellerimizden ne olur senin için yollara dökülenlerimizi sen topla, perişaniyetimizi sen düzelt ,sonumuzdan korkuyorum
ey Nebi…
Ne olur gel artık ve bitir bu dağınıklığı ne olur bizi affet senin için şu an yaptıklarımız hata olsa da senin sevginden ya Nebi …

Kalplerde ki o sevgi hürmetine ümmetine doğru yolu göster ne
olur affet bizleri…

alinti

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet