IRCForumlari.Net Üyeleri Mahkemede!
Hakim : Niye araba çaldın The Supervisor : Sahibi Yok sanmıştım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hakim : Nasıl karar verdin? The Supervisor : Mezarlığın önündeydi de Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hakim : Niye hırsızlık yaptın? KartaL : Hatunlara yedirecektim para bitti hırsızlık yaptım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hakim : Niye adamı bıçakladın? Süslü : Saçımı çekti kızdım bıçakladım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hakim : Niye adamı dövdün?
ShanteL : Şarkım çalınca radyonun sesini kısmış ben de dövdüm(Bu da başka cins ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hakim : Niye site sahibiyle kavgaya başladın? xL : Bana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. işaretini yolladı ben de kızdım. Hakim : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hakim : Niye mod olduğun siteyi hacledin? Asimavi : Ben demiştim zaten siteni hackleyeceğim diye git işine dedi.Site de gitti. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hakim : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |