Cevap: Atatürkle ilgili 30 ilginç bilgi
Hadi vurun Atatürk'e.... Alabildiğine sövün. Çocuk istismarcı yaftası takın, alkolik diyin, dinsiz diyin hadi hadi hiç ar etmeden ağız dolusunca sövün ve eleştirin... Mustafa Kemal'in vicdan muhasebesini düşünmeden önce bir müslüman hakkında atıp tutan bir zihniyetin Allah korkusu ile vicdan odasına girip orada muhasebesini yapması gerekir. Artık kaç yıl sürer bilmem... Dediğim gibi Atatürk'e küfrü marifet sayan bir zihniyetin yetiştirdiği 3-5 tane kalemşörün yazılarından çakma bilgileri öğrenip vah anasını ben hem araştırıyorum hemde benim araştırdığım gibi çıkıyor diyede böbürlenin.. Şeytana ait olan kibri siz kendi bünyenizde sergileyin! Bütün dünyanın saygı duyduğu bir dehayı sıradanlaştırında sıradanlaştırın! Yahu ne adamlarsınız, bugün ilim adına saygı duyduğunuz insanlarıda onların hocalarınıda bilmem kimin kılıcından bu sövdüğünüz insanın zekası ve Türk milliyetçiliği kurtardı. Hiç mi kuldan utanmaz Allah'tan korkmazsınız? Bu söylediklerimin cevabını sizin vicdanlarınıza bırakacağım ama çıkacak sonucu çoook iyi biliyorum. O yüzden hakkını aldığınız Mutafa Kemal'den dilerim ki ahirette helalliğinizi alırsınız diyorum! |