Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2010, 18:02   #64
ChanCe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 5 > Mynet.COM [2010]

Yönetime değinmişken ;
Nesnel ;
Supervisors ;

Mekanik : byaLi,OzoniC nick leriyle Mynet e hizmet vermiş,MyOps'luktan kademe kademe yükselmiştir.

Administrators :

OrLanDo : Eski topraktır.Kehanet ve OrLanDo nick leriyle Mynet e hizmet vermiştir.MyOps'luktan kademe kademe yükselmiştir.
Anlamsiz : ALper , ToLGa , Anlamsiz nick leriyle Mynet e hizmet vermiştir.IRCOp ken 2 kez ayın oper'i seçilmiş .MyOps'luktan kademe kademe yükselmiştir.
ircpolice : RebeL ve ircpolice nick leriyle Mynet e hizmet vermiştir.
Rio : Yeni bir isim.
KoLuman : Belirli bir bilgim yok.
RoyaL : Belirli bir bilgim yok.
( bilgisi olan arkadaşlar özel mesaj yollarsa eklerim. )
----
Techadmins ;
Sky-Dancer : Teknik konularda üstün bilgi seviyesinde
olduğu için Mynet e hizmet vermektedir.

--------------------

Fikirlerim
;
Mekanik ve ircpolice
Mekanik*=+mynet@IP.3C6E249C.BF6857A2.4106E24E ircpolice*=+mynet@IP.3C6E249C.BF6857A2.4106E24E

Bu arkadaşların IP leri aynı olduğu için aynı cafeden girdiklerini umuyorum bazı arkadaşlar ircpolice ismi Arif miş cafe sahibi olduğu söylemekte.

Mekanik ; Teknik konularda eksiği olduğunu düşünmekteyim ve ağırlığını koyamadı.MyOps tan yükselen bir supervisor ün olması myops lara karşı motivasyonu yükselttiğini düşünmekteyim fakat zamanında MynetY den 2 kişiyi bir kız MyOps için sildiği için saygım yoktur kendisine.Emektar kişilerin hakkını yediği için.Sonrada bayan myops ların hepsini silmiştir.Bayan MyOps eklemeyi yasakladı.Neyseki bu hatadan dönüldü.
----
Loglar #Mynety kanalına aittir.Ayıp olmaması için veremiyorum.
-------
ircpolice ; Operatörlerine karşı tutumları iyi ve yardımsever davranışları var.Kullanıcılarla içiçe.Hatalarıda olmuştur.
Örneğin ;
HAKKI , MadeByTurk , YiImaz gibi nick leri MyOps kanalında access siz ken global kanallarda +o ya çıkarmak ( arkadaş kayırmak ).Hoş bir tutum değildi fakat sonra arkadaşları olduğu için MyOps kanalına access ekledi.
Kısa bir log ;
10[23:34] *** Giriş: YiImaz (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)
05[23:35] *** OperServ mod değiştirdi:+o YiImaz

[23:36] <@YiImaz> Yasaksiir cips yokmu keko.
----
Anlamsiz ; Kullanıcılarla içiçe bir yönetici,diğer arkadaşların yorumlarındanda belli.Teknik konularda nasıl olduğunu bilmemekteyim.Fakat rumuzlara suspend atmasını biliyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bence Mynet e yakışan bir yönetim göstermekte.

OrLanDo ; Ağırlığını koymuş bir yöneticidir.Mynet kullanıcıları tarafındanda benimsendiğini düşünüyorum.Mynet'e yakışan bir yönetim göstermekte.

Rio : Teknik konularda baya bir eksiği var.Özelkanallar için admin eklenmesi zaten bana saçma geliyor.Özel kanallar adı üstünde kullanıcıların sorumluluğunda olmalı ve daha rahat bırakılmalı.
----------
MyOpers : Bu arkadaşlar genelde kullanıcılarla didişmek/tartışmak , sebepsiz zline atmak , başına buyruk hareketlerle meşguller,kanaldan kullanıcı banlamak ( En ilgincide budur gerçi admin lerde yapıyor bazen.)
(
Unident , Akademi , LioN , Arda bunlar dışındakiler. CaS ı da bilemiyorum. )
Unreal deki yönetimlerle CR deki ve eski Unreal yönetimlerini ayrı tutmak gerekir.Diğer isimleri çöpe atmak yanlış olur.OxiGeN konusuna gelincede AtLaS,KenZy-ImSorry gibi isimlerle yöneticilik (
yönetmekle uzaktan yakından alakası olmayan kişilerle ) yaparken iyi gözükmesi normaldir.Bence kötünün iyisiydi.Sonuçta bir nevi Network nick iyle #Systems kanalına kurban olarak gönderildi.Hakkında eleştiri yapmak doğru olmaz.

Konu ChanCe tarafından (17 Mart 2010 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver