Cevap: Haftanın Polemiği < 5 > Mynet.COM [2010]
[16:07] (GLOBAL_Mynet) 4(Bilgilendirme): 2 Mynet Sohbet Sunucusu üzerinde alınan bir karar ile Saldırı/flood/lamer Girişiminde bulunan nicklerden 4 aGa ve Lnx 2Kullanıcılarımıza #mynet_gay kanalında yardımcı olmaya başlamıştır. 12My4Net 2 Keyifli Sohbetler Diler..
Şimdi burdaki sebep ve sonuç ilişkisine bakınki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Aga ve Lnx rumuzlarını kullanan lamer arkadaş mynet_gay kanalında opa çıkartılmış ve bu onursuzca davranışın adı ise userlere yardımcı olmak vs Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Peki sizce mantıklı bi tarafı varmı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ne yani mynet_gay'dakiler ne gibi yardıma muhtaçta bu arkadaşlar bu kanalda yardımcılık yapacak ayrıca yardımcılık yaptıkları felanda yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Maksat nickleri kanalda operatör olarak dursun ayrıcada özelleri kapalı olsun ve Mynet botu olarak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu işin amacı belliki başkadır bunların amacıda şudur userleri korkutmak , userleri yıpratmak , userlerin haklarını aramasını engellemek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çünkü bunu kime yaparlarsa yapsınlar kime yapıldıysa eğer lamerliği bırakmaz lamer değilse bile daha çok saldırır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mynet Gay'dede yardım olmaz yardım edilecek insanlar #Yardim kanalında olur çokta userler için çalısacaklarsada #Mynet_Engelliler'e ek olarak 2-3 tane operatör arkadaş getirsinler sürekli bilgi versinler kimsenin onuruyla gururuyla oynamaya çalısmasınlar ne irc.mynet.com gibi bir sohbet sunucusuna nede Mynet'e yakısan olaylardır bunlar siddetle kınıyorum şahsen . |