Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2010, 20:08   #48
ChanCe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 5 > Mynet.COM [2010]

Gny Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[15:46] *** Sword #mynet_cinsellik: "Unident Hatim Indirek Hacı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"
[15:46] <Unident> aLwayS, sohbetinle ilgilenirmisin..
[15:46] Away: ,19,,07
[15:46] <aLwayS> Yahu bırak.
[15:46] <aLwayS>
)
[15:46] <aLwayS> Devam et.
[15:46] <aLwayS> [15:46] (ALper) İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Tedavi Gören Karaciğer hastası Murat Savan (33) İçin 18 Mart Perşembe Gününe Kadar AB RH(-) Kana İhtiyaç Vardır. Kan Vermek İsteyen Kullanıcı veya yakınlarının İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğine Gitmeleri Önemle Rica Olunur.
[15:47] <aLwayS> 15:40] (GlobaI) (Bilgilendirme): Mynet Sohbet Sunucusu üzerinde alınan bir karar ile Saldırı/flood/lamer Girişiminde Bulunan nickler tespit edilip mynet_gay kanallarında opa çıkıp userlere 1 ay boyunca yardımcı olacaklardır. Amaç; userleri topluma kazandırarak yararlı bireyler haline getirmektir. sosyal etkinlik projelerimiz bunlarla sınırlı kalmayacaktır.
[15:47] <Unident> eee
[15:47] Away: ,19,,07
[15:47] <aLwayS> 2 sini yanyana atmaya.
[15:47] <aLwayS> utanmanız lazım.
[15:47] <Unident> aLwayS, siz sohbetinizle ilgilenin..
[15:47] Away: ,19,,07
[15:47] <aLwayS> Yahu Unident,
[15:47] <aLwayS> Eee ne demek birader?
[15:48] <Unident> sizlik bir durum söz konusu olmadığı gibi, böyle şeyler ile alakalı değilsiniz..
[15:48] Away: ,19,,07
[15:48] <Unident> Hos sohbetler ..
[15:48] Away: ,19,,07
[15:48] <aLwayS>
)

Vereceksen bi log, oynama yapmadan ver, böyle saçma şeyleri loglamak biraz sacma olsada, sana uyduk işte sırf millet yanLıs nick'Leri görmesin..

----------------
Unident amaçsız bir mesajdı bu.Sonuçta bu bir /query logu.Burda benim rumuzumun herhangi bir önemi yok polemiğin adı ChanCe , aLwayS polemiği değil.Forum daki rumuzum ChanCe olduğu için değiştirdim başkasından alıp gösterdiğim bir log olmadığını gösterebilmek için.Karalamak için yazılmış iletiler değil bunlar demek istediğim şey şudur ;
İleri gitmek varken neden hep geri adımlar?
---
Neden küçük şeylerle uğraşıyor Admin-Oper arkadaşlar.Kanalda kullanıcı banlamak, kullanıcı +B yapıp Mynet_Gay e forcejoin yapmak.
---
Daha önemli projeler üstlenerek sorumluluk alarak.Yaratıcı fikirler daha önemli değilmidir.Sistem de database açığı bütün nick ler gider bunlar önemli değilmidir sizce?Hep geri adımlar.Bence yönetimdeki arkadaşların daha çok şunu düşünmeleri lazım.Kullanıcılar tarafından sevilen ve onlara faydalı işler yapan yönetim mi olmak daha güzeldir?Akıllarda küfürler savurarak kalan bir yönetimmi olmak daha güzeldir?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver