Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2010, 07:30   #8
Ruhadam
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başörtülü öğretmen, Hukuk Mücadelesini Kazandı

Noyan'ın söyleminden yola çıkarak baş örtüsü yerine örneğin Kuran'da geçen zihnet yerleri tanımlamasına bakarak yeni bir alternatif model üretilebilir. Mesela; saçın örtünmesi için bere, gerdan kısmının örtünmesi için boğazlı kazak... Hm.. Anladım. Demek ki bu şekildede Allah'ın verdiği emir yerine getirilmiş olabiliyor. Madalyonun diğer yüzüne gelirsek, tabi ki bir insan kolay yolu varken neden alternatif bir yol arasın kendine, bugün başörtüsü yada türban adını ne koymak istiyorlarsa koysunlar kadınlarımızın Allah'ın emrini yerine getirmelerini kolaylaştırıyor. Bunu niye yasaklıyorlar neden yapıyorlar anlamıyorum... Bu forumda bile bu konu üzerine tartışmaların olması ne kadar saçma sapan bir iş. Bırakın arkadaşlar isteyen dinini istediği gibi yaşasın, millet uzayda toprak satışlarına başladı. Mutlaka dini uygulayanda din adına bile olsa dini tahrip edende Cenab-ı Hakkın azabıyla müjdelenecektir. Bunu tabi ki ben söylemiyorum. Allah'ın ayetinde mevcuttur. Ne diyor ayette;
" Fatır 5. Ayet;
Ey insanlar! Hiç şüphesiz, Allah’ın vaadi gerçektir. Onun için bu basit yaşam sizi aldatmasın. Ve sakın o aldatıcı, sizi, Allah ile aldatmasın."

Dediğim gibi arkadaşlar, Allah ile aldatılacağımızın uyarısı yapılmış. Kim bunu yaparsa Allah hidayete ermesini nasip eder inşallah.

Saygılarımla.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver