Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2010, 08:07   #17
SeytaninOrkestrasi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ilıskıler Grub 0punun Isyanı

BeatifuL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aop utanıyor o kanallarda durmaktan sunucu sahibi utanmyor komik değil iğrenç bir durum.ne biçim seviyesiz yerler.

Arkadaşlar bu logun sahibi olarak açıklama yapmak istiyorum . Bu log tamamıyla şaka hepberaber gülelim diye ama BeatifuL arkadaşımız işin başka tarafından baktığı için komik gelmemiş insanları oldukları gibi kabullenmek lazım .. Mynet Türkiyenın en buyuk sohbet sunucusudur . Bunlardan sebebıde Gay olsun Lezbıyen ve Cınsel kanallarıda içinde bulundurması ve bızlerde o kanallarda op olmak için gönulluyuz . şakalaşarak gulerek eglenerek gorev yapıyoruz ve buradakı arkadaslarıma da malzeme cıkıyor .. Eğlenmenıze bakın .. iğrenc sevıyesızler dıye elestırılerı hak ettıgımızı dusunmuyorum .
[Not] ; Şimdi tekrar mynette op-a çıktım komık loglarım gelıcek . Aslında daha önceden de log bırıktırıyordumda kaybetmısım .. Neyse artık yenılerıyle beraber hızmet verıcem Saygılar ..

----------

Süslü ve Feronia Arkadaşlarada Teşekkurlerımı Sunarım ..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ağlanılcak bırsey gormuyorum ama ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver