Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2010, 03:06   #2
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İBB'den tramvay kazası açıklaması

Ben Bağcılar - Zetinburnu tramway hattını çok kullanan birisiydim 4 ay öncesine kadar. İnanın bana tüm suç istanbul büyükşehir belediyesinde. Ben makinistlerde kesinlikle hata bulmuyorum. Hatta birtanesiyle sohbetim olmuştu. Abi siz buradan nasıl gidebiliyorsunuz bu normal araba değilki insanların arasından geçiyorsunuz dedim. Verdiği cevap gerçekten muhteşemdi. Biz bunun araba olmadığını biliyoruzda , insanlar bunun araba olmadığını bilmiyor dedi. 10 dakikalık Bağcılar - Zeytinburnu hattı, insanların arasından ne şartlarla 35 dakikada hedefine varıyor binenler bilir. Şunuda göz ardı etmemek lazım , O adamlar bütün gün sabah 8 akşam 6 ( sadece günde 2 saat mola ile) hiç durmadan Bağcılar Zeytinburnu - Zeytinburnu Bağcılar yapıyorlar. Onlarda insanlar değilmi. Bu hergün çekilecek çilemi. Ama tüm bunlar o iki genci masumu geri getirmez. Gerçekten yazık oldu , illah böyle olaylar olmalıki önlem alınsın. Gerçi hala daha alınmadığına adım kadar eminim. Allah vefat edenlerin ailelerine sabır versin. Başları sağolsun.

İyi İF'ler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver