Cevap: Haftanın Polemiği < 5 > Mynet.COM [2010]
HaHAHAHA neyse Yaha AL birine vur ötekine yeni yönetime basarilar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DP lere dikkat edin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. techAdminler userler oplar operler madur olmasin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yok yok bişe demiyecem dp ler Lamerlerin eline geciyo ne hikmetse Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. her yönetim değiştiğinde
---------- SHADOW Sana soruyorum Bir USER Botlarla Nasil oYnar ? Nasilnicki yasaklanir. keylogger onur nick leri Ve Mynettekiler bilir Kıvırmadan Cevapla USLANMAZ nick inin yaptiklari bilinıyo Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) O nick Yasaklandi ve 1 Hafta Sonra acıldi ???? NASİL OLDU Bu yönetim yaptı evet cvp ???? hicbir gorevde yetkide vs vs gözüm yok emin oL Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama USLŞANMAZ Nick i aciliyo Yasptiklarini yazsam Sayfa Almaz ATLAS ın yasakladiği kişisel olarak KeyLoggeR ONuR Nick leri neden acilmiyo Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |