Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2010, 22:59   #22
yaLin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu tür saldırılara karşı bir fikri olan var mı?

sad33 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
öncelikle ilgi ve alakanıza çok teşekkur ederim sağolun varolun. dedikleriniz doğru ve tamamen etki sağlar ancak unutulan birşey var arkadaşlar orda sadece hakan nickini örnek olarak verdim bu saldırı yı benim tahminimce ben size sunayım..şimdi bu lamer bir txt oluşturmuş bu txt nin içinde nickler var çünkü saldırı anında sadece hakan nicki yoktu adam bunları yapıyor ve çok seri şekilde bunlar girip çıkıyor ve her sferinde nickleri değiştiriyor ve ayrıca yine unutmamalıyızki ipler sabit değil farklı ip ve domainler var ve yine son kez olarak dikkat edilmesi husus orda hakan nicki oldugu andan itibaren hemen akabinden atıyorum nickler ali veli hüseyin oluyor tek bir nickle sınırlı değil yani arkadaşlar. yardımlarınızı esirgememenizi diliyorum ve cevap bekliyorum arkadaşlar ve ilginiz için çok teşekkür ederim

Extra olarak; saldırı yapan kişi farklı porttan geliyor olabilir.

on *^:snotice:*Client connecting*: window -ne @PORT | aline @PORT $9 nickli kişi $8 portundan giriş yaptı. }

Bu codeyi mircinize atın sağ tarafa giriş yapan kişilerin portları bir pencere olarak acılır.

eğer portlar farklıysa;

on *:snotice:*:{
if *PORT* iswm $8 {
gzline $9 Girisiniz yasaklanmistir..
gzline *@ $+ $gettok($gettok($10,2,64),1,41))
/msg #admin atildi nick $9 ip *@ $+ $gettok($gettok($10,2,64),1,41))
}
}

Bu kodu remoteye atıp ve PORT yazan yere gzline atmak istediğiniz portu yazıp girişini engelleyebilirsiniz..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver