Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2010, 20:20   #16
Fr33
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu tür saldırılara karşı bir fikri olan var mı?

sağol hemşerim dediğin doğru ama ident ekleme fırsatım olmadan girip şifrelemiş oluyorlar ve çıkıyorlar(; sağol yinede
toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
/os akill add *rain*@* ..

bu sekildi sanirim identleri ayni en azindan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

----------

evet güzel etkili bir koruma olabilir. Fakat

Sunucuna. Aynı Fullnameden 3 Kişi ve Üzeri Girer İse. Gzline iLe Uzaklaştırır.. İstersen
== 3) { oLan Kısmı Yükselteßilir ve düşüreßiLirsinde..

Kod. HatırLadığım KadarıyLa CesuryureK Arkadaşımıza. Ait.[/QUOTE]

aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum bu kodu remoteme ekledim diyelim mesela Sunucuma aynı scripti kullanan 3 kullanıcı girdi. Biliyoruz ki Script fullnameleri aynıdır eğer değiştirilmemişse bu korumadan onlarda etkilenir mi? eğer bu korumanın mantığı şu şekilde ise faydalı olur. aynı Hostta sahip aynı ip'den giren kullanıcıları hedef alırsa çok daha etkili olacaktır. Aksi taktir de aynı Scripti kullanan farklı iplerden giren kullanıcıları hedef alıyorsa sonuç vahim olacaktır bence bu konuda bilgilendirir misiniz beni?[QUOTE=Entrance;1040343750]Eğer Sunucuna. Giren ßotların dediğin Gißi Fullnameleri Sabit İse ßu Code'i Kullanmanı Tavsiye. Ederim.

----------

aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum bu kodu remoteme ekledim diyelim mesela Sunucuma aynı scripti kullanan 3 kullanıcı girdi. Biliyoruz ki Script fullnameleri aynıdır eğer değiştirilmemişse bu korumadan onlarda etkilenir mi? eğer bu korumanın mantığı şu şekilde ise faydalı olur. aynı Hostta sahip aynı ip'den giren kullanıcıları hedef alırsa çok daha etkili olacaktır. Aksi taktir de aynı Scripti kullanan farklı iplerden giren kullanıcıları hedef alıyorsa sonuç vahim olacaktır bence bu konuda bilgilendirir misiniz beni?
Entrance Nickli Üyeden Alıntı
Eğer Sunucuna. Giren ßotların dediğin Gißi Fullnameleri Sabit İse ßu Code'i Kullanmanı Tavsiye. Ederim.

Sunucuna. Aynı Fullnameden 3 Kişi ve Üzeri Girer İse. Gzline iLe Uzaklaştırır.. İstersen
== 3) { oLan Kısmı Yükselteßilir ve düşüreßiLirsinde..

Kod. HatırLadığım KadarıyLa CesuryureK Arkadaşımıza. Ait.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet