Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2010, 17:09   #5
Fr33
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu tür saldırılara karşı bir fikri olan var mı?

haklısın bu tür saldırılar da koruma bot'u engelliyor fakat şu var bir çok Koruma botun da proxy koruması güncel o yüzden etkili ama normal yurtdışı kullanıcılarına da yansıyor daha önce denen di ve sonrasın da vazgeçildi kullanımından Bot yerine burada güzel PORT tarayıcılar var ve etkililer. Fakat onlarda kullanıcılara yansıyor. Anlayacağın en az kullanıcı kaybı ile bunların önüne geçmeye çalışıyoruz.
xL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
koruma botu kullanmayı neden denemiyorsun ?

----------

evet hocam öyle yapıyorum başka türlü olmuyo zaten lakin, pc kasıldığı için ident ekleme biraz geç olabiliyor bir sorayım dedim belki farklı bir yolu vardır diye
XcLusive Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kayıtlara göre dikkat çeken ilk durum identlerin sabit olması, bir kod söz konusu değil ama anlık ident yasaklama olabilir.

----------

evet her kelimene katılıyorum lakin zaten bu nickleri çok daha önce bir txt oluşturup ekledim fakat agrasif giriş yaptıkları için o nickler Sunucu'dan uzaklaştırana kadar girişlerini tamamlıyor nickleri şifreliyorlar. Fakat dediğin gibi iplere Gline atıyorum ve saldırı tekrar devam etmiyor 1dk kadar sürüyo tespitlerin çok yerinde teşk ederim.
CipriX Nickli Üyeden Alıntı
XcLusive'nin dediği ilk akıla gelen şey, alternatif bir çözüm olarakta Client Exited çıkışlarına gline atabilirsin, muhtemel txt botları sunucuya sokuyor, yani şu mIRC'e girip ekle beni camdayım diyen botlar, bu botlar bildiğim kadarıyla aynı zamanda saldırıda yapabiliyor ve tek komutla bu botları soktuğuna göre bütün botlar giriş yapıyor, bundan çıkan sonuç saldıranın elinde hepi topu 20-30 tane ip var. Bir kere gline attığında birdaha girmeleri söz konusu değil. Başka bir yöntem ise bu txt botların nickleri bir txt'den okunuyor senin sunucunda nickleri fullname olarak okuyor botlar, o fullname'leri google'de aratıp bir nick txt'sine ulaşabilirsin, böylece o nick txt'sinden fullname kontrolü ile gline atabilirsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver