|
armoking_yesiI Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Iyı güzelde irc.ayna.org şuanda muhabbet.net linkli.Linki yerler ile röportaj yapılmıyordu yanlış değilsem.
Fırat bir kaç şey yazmışsında kusura bakma kardeşim senin ayna.org'a zerre kadar faydan yok.Senin yönetiminde ayna.org'u gördük.User olsun popülerlik olsun.Ayna.org hiç gündeme gelmedi ki zaten unutulacak hale geldi diyebilirim.Ya bot mekanıydı yada linklerle ayaktaydı.
Safak'a gelince konuşmaları ve yaptıkları ne kadar acemice olduğunu gösteriyor.Ayna.org yılların devi muhabbet.net'e linkleniyor. . .
|
Bende Bir Kaç Birşey Sölüyeyim Firat la diyorsun'ki linkli Ayaktaydı Peki?
Safak la Yerlerde Buna Ne Diceksin?
Koskoca Ayna.Org Linklenmiş Durumda Ben Gerçekten Üzülüyorum Bu Haline.
Okadar Emekler Sarf Edilen Bir Yerin Okadar Güzel Bir İsmin Gidipde Bir Yerlere Linklenmesi Bence Aşırı Derecede Hata.
Benim 6 Aylık Bakın 6 Aylık Yerim Var. Gel TiriLyon Ver Linklemem Kapatırım Yine O Duruma Düşürmem Kendimi Koskoca Ayna.Org Linklendi Ama Yazık Gerçekten Yazık Eger Sağlam Bir Yönetim Olsaydı Zaten. Orası İdare Edilirdi Ama Sağlam Bir Yönetim Olmadıgının Kanatindeyim Şahsen Dedigim Gibi Firatın Karı Veya Zararı Olmuş Olabilir Ama Gitti Verdi Parasını Link Aldı Ve Ayakta Tutmaya Çalışdı Son Ana Kadar Pek Sevmem Firat'ı Ama Helal Olsun Linklemedi İAyna.Org İsmini Layıki İle Bence İdare Etti. Helal Olsun He Linklendigi Yer Büyük Olabilir Ama Unutmayalım Ayna.Org Ufak Degildi. Ama linklenerek bence Kendini Ezdirdi İ.Forumlar.