CnSIRC v.1 - PHP + MysqL TabanLı iLk Bot
Merhaba IRC ForumLarı : Yakında Tamamem Bitcek oLan KodLama Sonucu hizmetinize Sunacagım Fakat istekLeriniz DogruLtusunda Degiştirmeyi Düşünüyorum.. Yeni özeLLikLer ekLenebiLir..
---------------------------- Şimdi CnSIRC v.1 ÖzeLLikLerini Yazayım : ---------------------------- -) KoLay Komut Menüsü ! [ .op <nick> gibi..] -) Sisteme Admin Girişi Yapmadan Komut kuLLanama ! [.basla şifre şekLinde Giriş Yapma] -) VisuaL Basic iLe KodLanmış Anti FLooDeR [ Kesin Cözüm ] -) Yönetim PaneLi [AyarLar icin !] PHP + MysqL TabanLı -) Ve Bomba .kayit nick şifre mail şeklinde Sisteme Kayıt oLursunuz MaiLinize Giden e-Posta Sayesinde Hesabınızı onayLayıp Sisteme Giris YapabiLirsiniz.. Giris Yaptıkdan Sonra .istek isteyebilir radyo dinleyebilir vs.. ---------- Dedigim gibi istekLer dogruLtusunda Komut ekLeyebiLirim.. Siz Yazın DegerLendirmeye caLısacagım --------- Botun Fiyatı Yakında beLirLenecektir.. Not : KopyaLanmaması icin Lisans Sistemi oLacaktır + PHP Encode iyi forumLar.. cevap bekLiyorum oLumLu veya oLumsuz
Konu CnSIRC tarafından (08 Mart 2010 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.
|