|
BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ne şövenistliği ya bırakın böyle süslü kelimeleri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Konuyu okumuyorum çünkü başlıktan içeriğini biliyorum + haberlerde izledim kaç kez. İnternette okudum. Burada ki haberi okumam şart değil bence, çünkü haberlerin hepsi aynı. Sizin gibi düşünenlerin düşünceleri hep aynı, o yüzden yok iletimden işinize gelen belli bir kısmı seçmişsiniz de onu cevaplamışsınız da falan filan. Sizin böyle bir haber olmadan önce de, aynen iletilerinizdeki gibi düşündüğünüzden eminim. Sizin yorumlarınızın bu haberle de ilgisi yok. Onlar gerçek düşünceleriniz zaten. |
|
Alıntı: |
önce attığım iletileri iyi analiz et nerede ne demek istemişim oku
|
iletilerimi okuma zahmetinde bulunursan anlarsın zaten.. ayrıca tanımadığın bir insanın düşüncesi ve kişiliği hakkında fikir beyan etme bence.bu haberden öncede bu haberdeb sonrada hep aynı düşüncedeydim ve bu düşüncede olacağım.ben en azından parti fanatiği değilim sizin gibi.öyle olsaydım düşüncem çok daha farklı olurdu ve daha katı bir üslup kullanırdım.İletilerimi okumadan mümkünse yorum yapma iletilerime... Sağlıksız oluyor sonra tartışma.
İyi ve
Kötü-
Ahlaklı ve
Ahlaksız her iki taraftada var diye üstüne basa basa söylediğim halde sen hala bana sen şöylesin sen böylesin dersen işte o zaman ben şüphe ederim kimin nasıl şöyle böyle olduğundan. Karşı tarafında bir insan olduğunu onunda birtakım hak ve özgürlükleri olduğunu düşünerek yaşamınızı devam ettirmenizi temenni ediyorum sayın Bayan.Özgürlük sadece sana mahsus bir şey değil.Ve herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.