olayı kişisel çekişmeye çevirmek istemiyorum ama bu toplumda başı kapalı olanlar hariç diğerleri hepsi mi orası burası açık mı dolaşıyor.Hani eğer öyleyse dediğim cümle genelleme ama ben öyle olmadığını düşünmediğim için ve zaten biraz aklı selim olan birisinin benim "orası burası açık dolaşanlar..."dan neyi kastettiğimi anladığı için yorumlarını dikkate almıyorum sayın bayan. ama sen öyle bir yorum çıkartıyorsan cümle bilgini kontrol et derim biraz
Mantık dersi iyi gelir. Zaten ne kadar dogmatik olduuğndan belli
|
Alıntı: |
Ben konunun içeriğini bile okumadım, bildiğim haber + başlıktan nasıl bir konu olduğu ortaya çıkıyor zaten |
birde gelmiş beni eleştiriyorsun ve benle tartışmaya giriyorsun sayın Bayan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)) önce attığım iletileri iyi analiz et nerede ne demek istemişim oku ondan sonra kapalıları savunuyormuymuşum gör bakalım hani okumam ben bana ne dersen şöyle bir ibare kullanmıştım "
aynı şeyi kapalılar içinde söylüyorum zaten..." böyleydi sanırım.Önce konuyu ve atılan iletilerimi okuyalım sadece işimize gelen cümleleri cımbızla alıp karşıdakinin gözüne sokmayalım.Benim kapalıları savunduğum yok tekrar diyorum.Sadece eşitlikten bahsedipte kendi yedikleri haltları görmezden gelen kişilere laf atıyorum.Şovenistlik yapmanın bir anlamı yok.Önemli olan zihniyetin kapalı olmaması sayın Bayan zihniyetin.. Zihniyetinizin açık olması dileğiyle...