Cevap: Karl Marx 'in "Dinler Morfindir" Sozune katiliyormusunuz ?
Oncelikler herkeze selam , Yapilan guzel postlar var Lakin ALLAH'in sevdigi kulu baron yine hazimsizlik sorunu yasiyor. Pardon benden sanane , muslumanim deilim seni ne ilgilendirir , bilsen ne olcak hayatinda ne deisicek , ona gore muamele yapalim diyorsun ne kdr yazik insanlari dininne gore siniflandiran bir sahsiyet.. Hani "yaratilani sev yaradandan oturu" der islam,hic bisey ogrenemedin mi islamiyetden Sadece musluman olmayanlari sapik ilan etmekden baska bisi oretmedimi sana islam dini . Islam dini ahlak ve terbiye kazandir adama bana kazandirdi sana kazandiramamis gordugum kadariyla. herkes akillica dusunerek yorum yapmis konuya sen sapiklik diyip bana hakaretde bulunup dinini soyle de ona gore davraniyim diyorsun.. Senin beynin uyusmus birader dinle kafayi yemissin sen Karl Marx yine hakli cikti .. Ve Baron'un tahamulsuzlugune hosgorusuzlugune alkis tutanlar.. Size bi soz bile etmeye gerek duymuyorum .. Pir Sultan Abdal pirimizin Bir sozu vardir.. "Inan degil size kastim , Cahille sohbet kestim Dost .. " Saygilarimla .. |