Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2010, 22:18   #40
AnqeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 17. Hafta "Çok Bilmiş" AnqeL

KartaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Soru 1) Yaşamak buysa Tanrım kim bilir ölmek nasıl bu şarkıyı kim söylüyor.
Soru 2) Hayatında kaç kez aşık oldun,ve kimlere.
Soru 3) Beni nekadar seviyorsun :Pp
Soru 4) Hayatında Sevipde aldattın mı ?
Soru 5) Bir daha dünya'ya gelsen kime koşarak gidersin.
Soru 6) Şiir yazarmısın yazarsan ne üzerine yazarsın aşkmı kin'mi Nefretmi üzerine..
Soru 7) Hayatında Seni seviyorum diyen Kaç kişi oldu. Not: kimler..
Soru 8) Modelist nedir.
Soru 9) okul geçmişini anlatırmısın
Soru 10) ilk okul aşkın varmı varsa ismi ne. ve ilk okul öğretmenin ismim
Soru 11) Arkadasca.net nezaman ne icin kimlerle kuruldu..
Soru 12 ) IRCD geçmişinden bahsedermisin.
Soru 13) Sanalda Cıktıgın oldumu.?
Soru 14) Bir varmiş bir yokmuş neden böyle bir laf meydana gelmiş Sorusunun cevap'i.
Soru 15) hayat sana neleri öğretti.
Soru 16) Sana beşiktaş Bayan basketbol takımından Teklif gelse gidermisin

Not : 2 yıla yakın süre oldu seni tanıyalı Cok iyisin cok şimarıksın ve bir o kadarda cok tatlısın...

1) Yaşamak buysa Tanrım kim bilir ölmek nasıl bu şarkıyı kim söylüyor. hiç dinlemedimmm amaa sen damarcı olduguna göree Müslüm gürsestir
2) Hayatında kaç kez aşık oldun,ve kimlere.--
3)Beni nekadar seviyorsun :PpBenim için çok degerli oldugunu biliyosunn
4) Hayatında Sevipde aldattın mı ?Böyle bir şey hem yapıma hem yetiştirilme tarzıma ters...böyle birşey asla bende olmazz..
5) Bir daha dünya'ya gelsen kime koşarak gidersin.Sevdiğimee...
6) Şiir yazarmısın yazarsan ne üzerine yazarsın aşkmı kin'mi Nefretmi üzerine..yazdım hepsidee aşk ve mutluluk üzerinee
7) Hayatında Seni seviyorum diyen Kaç kişi oldu. Not: kimler..Önemlii olan bana ''Seni Seviyorum '' diyenler değilll Sevdiğim kişinin bu sözü söylemesidir...kimin oldugu ise adı bende saklı diyorum

8) Modelist nedir. Modelistlik; genel anlatımla stilistin tarafından modeli belirlemiş olan bir giysinin, seri üretim için kalıbını çizmek, kalıbını hazırlamak ve seri yapmak demektir.

9) okul geçmişini anlatırmısın başarılı bir okul hayatım oldu.En buyukk şansım yaşadıgım ilde okumamdı..iletişim mezunuyumm..

en guzell dostluklarım lise yıllarımda olduu karşılıksız çıkarsız ve içten arkadaşlıklardıı...hepsi ile hemn hemnn görüşüyorummm
10) ilk okul aşkın varmı varsa ismi ne. ve ilk okul öğretmenin ismim ögretmenim Necati Bayraktaroglu idi ilkokul aşkımm yada aşk sandıgım sıra arkadaşım ömerdi
11) Arkadasca.net nezaman ne icin kimlerle kuruldu..Arkadasca.Net çok eski bir domain. Biz 2 yıl önce aldık. Donts'un daha önce takıldıgı bir mekan oldugu için onunisteği ile alındı.Donts'un çok emek verdiği bir domain yakındada yeni oluşumu ilee arkadaşlık sitesi olarak hizmete tekrar sunulmak üzeree çalışmalar yapılıyor
12 ) IRCD geçmişinden bahsedermisin.irc hayatına Netkolik adındaki bir sunucuda başladım daha sonra Kardelen.gen.tr de.1,5 yıl bulundumm..daha sonra Donts'un sunucusuna Mircane.net 'e gectim,sonra sunucumuza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve en sonda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi katarak irc hayatımıza devam etmekteyiz..
13) Sanalda Cıktıgın oldumu.?ewt.Sevdiğim oldu...
14) Bir varmiş bir yokmuş neden böyle bir laf meydana gelmiş Sorusunun cevap'i.Kartal bu soruları çok aradınmıı Masal buu yaaaa işteeee bir var bir yokk.....Sürekli olsa zaten masal olmazzz
15) hayat sana neleri öğretti.Bazen dur demek yetmez gidenin arkasından. Giden mecbursa gitmeye ve sen mecbursan kalmaya hiçbir söz yetmez onu durdurmaya.
Gitmesini istemeden gönderdiklerin ve gel desende getiremediklerin olmadan mecbur kalırsın yaşamaya.

hayat çaresizliğiii...güvenmemeyi ögrettii..

16) Sana beşiktaş Bayan basketbol takımından Teklif gelse gidermisin ı ıhhhh gitmemmmm bir fenerliye getirilecek teklifmi buu

2 yıla yakın süre oldu seni tanıyalı Cok iyisin cok şimarıksın ve bir o kadarda cok tatlısın...

O senin yüreğinin güzelliği... sanalda dost bulmakk ,kırmadan kırılmadan onla aynı ortamda görev yapmak zordurr..Biz zoru başaranlardanız...iyikii varsın....

----------

Siyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu saçma sorulara nasıl dayanıyorsun,cidden merak ettim?

Soruların sacma oldugunu asla düşünmüyorummm....
Onun içinde buyuk keyifle Cevaplıyorumm....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver