Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2010, 18:45   #29
BaRoN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sizce İSLAM Aleminin En Önemli Sorunu Nedir ?

ShanteL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yorum için teşekkürler, kırıcı & hiddet & şiddet, tipik bir iran hacısı, elinde kılıç, ucunda şeriat iplikleri, değdirdiğinde, geri kalmış zihniyetten başka bir şey değil, ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti'' Allah'a bin şükürler olsun; bu zihniyetle yönetilmedi hiç bir zaman, Allah'a bin şükürler olsun, şeriatı Sincan'da başlatmaya çalışanlar engellendi... Allah'a bin şükürler olsun, İran vb. şeriatla yönetilen ülkelere benzememekteyiz, yine şükürlerim Allah'adır ki, yobazlığı kerbela'da yapanlar Baron nickli arkadaş gibi, tek tük kalmışlar, ve tükeneceklerdir.Allah'ın rejimi şeriat mı? işte Allah'a ve islama saygısızlık bu cümledir, yazıktır, etmeyin.Kafir miyim? Hakarete girişiyorsun, moderatörlerin, Baron arkadaşımızı ve postlarını incelemesini rica ediyorum.Lütfen karşılık vermeyin Baron, sükut size iyi gelecektir...

NOT: Ülkem'de din yaşanıyor, yaşanacaktırda, devlet'de türban yasak diye, katsayı engeliniz var diye mi ülkede din yaşanmıyor? Saçma ve absurt. Sana cevap verenleri sanıyorsun ki, din karşıtı.İşte İSLAM'ın sorunlarından biride arkadaşlar, böyle dar pencereden bakmaktır.

Tipik İRAN hacısı değil. ben direk Elhamdulillah Müslümanım. Elimde Şeriatın kılıcı her daim olacaktır çünkü 'Şeriatın kestiği parmak acımaz!'

Türkiye Cumhuriyeti Allah'a binlerce şükürler olsun ki senin gibi küfür yobazlarının elindede fazlaca kalmadı kalmayacakta.

Sincanda ki darbeci yani cuntacıları ancak senin gibi demokrasi canavarları kabullenir gayet normal hiçmi hiç şaşırmadım. senden de büyük bişi zuhur etçek değilya fikirden anlamayan demokrasiden bi çare seni hadi ordan.

Yobazlığı kerbelada yapanlar işte senin gibi küfür yobazları Peygamber (s.a.v.) torunlarına kıyacak katledecek başını gövdesinden koparacak tipler ancak senin gibi ham kaba softa dinden uzak yaşantısının hiç bir karesinde din olmayan küfür yobazının işidir. kendi suçunu (meziyetini) bana bir daha sıvama emi! ...

Allah'ın rejimi nedir bunu ben burada paylaştım malum senin gibi bi küfür yobazına cevap yazdım sustu oturdu. çok merak ediyorsan bunu Önce Kur'an oku orda bul sen müslüman değilmisin nasıl bilmezsin kafir misin nesin orasını bilemiyom ama iyi bir münafık olduğun kesin.

Türban'ada laf söylemişsin. o kutsal örtüyü sakın küfürlü ağzına birdaha alma...

Allah hidayet nasip etsin sana ve senin gibilere, bizleride hidayetinde sabit kılsın. (amin)

Şimdi selametle...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver