Unreal3.2.8.1 de hata mı var?
Arkadaşlar S.a.
Bugün Unrealın son stabil sürümü olan Unreal3.2.8.1 'i kurdum. Önceden 3.2.3 kullanıyordum onun conf'unu attım ama şu hatayı vermişti Notice -- error: unrealircd.conf:432: set::modes-on-oper may not include mode 'C' Notice -- error: unrealircd.conf:432: set::modes-on-oper may not include mode 'o' error: unrealircd.conf:432: set::modes-on-oper may not include mode 'O'
yani Conf'daki : modes-on-oper "+xwqCoO-sgG"; 'yu modes-on-oper "+xwq-sgG"; olarak değişince çalıştı.
Neyse, bu şekilde çalıştırdım düzeltme yaparak ama sürekli bir hata alıyorum kullanırken. Örneğin spy add yaparken, yada sajoin gibi komutları kullanırken şu hatayı veriyor : "Permission Denied- You do not have the correct IRC operator privileges"
Ayrıca Rehash çektiğimde de bir warning veriyor : Notice -- Loading IRCd configuration .. Notice -- [warning] unrealircd.conf:12: Missing semicolon at end of line Notice -- Configuration loaded without any problems ..
Bu hatalar acaba sildiğim o flaglardan mı kaynaklanıyor anlamadım. Bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar, bu sürümde mi sorun var acaba anlamadım?
Konu seal tarafından (05 Mart 2010 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
|