|
Jeneric Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
steppenwolf katiliyorum lisans var ise Atay'ın bu konuyu mahkemeye götürmesi lazim eğer götürmüyor ise şimdiye kadar Siber Sohbetçilere gösterdiği büyükliüğündendir. Bir başkasi olsa ya alt tarafı bir script niye mahkeme falan uğraşiyor diyebilir ama zaten bLackStar i bilen biliyor niye gidip yan sanayicilere kansinlar ki zaten papatya script kullananlar bilir açilişta yazan yazida papatya scriptin tek download adresi olarak papatyaonline.net diye yazar bunuda bilmeyen çok az insan olsun hadi ama bence yapilan emek hırsızlığının önünede geçilmeli biraz saygili olsunlar bir şeyi taklit edene değil yapana bakican.
Saygilar..
Not : yazacağiniz mesajlara Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. papatyaonline net yazin araya noktalarida koyun ve önizlemeden bakin tıpkı aşağidaki yazinin aynisini görürsünüz buda size kanıt ve ispatıdır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bir daha bana asla selam vermiyeceksin.Konuya ne kadar yorum yazan insan varsa hepsi ya sibersahne.com ile kişisel sebeplerinden ötürü yada kendi menfaatleri doğrultusunda karalama yapıyorlar.
Mesajlar: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IRC Sunucusu: irc.PapatyaTR.com
Tecrübe Puanı: 0
IF Puanı : 10
IF Derecesi : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
iTrader: (
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
Senin web siten papatyatr.com dimi.Madem öyle neden papatya script sunuyorsun millete ? Atay mahkemeye verirken senide verir umarım.
+
Papatya Script web sitesi kapandıktan sonra papatyascripti ayakta sibersahne.com tutmuştur.Atayda neyin ne olduğunu biliyor.Scriptte kendisinin adı yapımcı olarak durmakta ve web sitemizdede bunu indirme sayfasında belirtmiş durumdayız.Sibersahne.com'A girmiş veya başka sunucuya bir anlamı yok.Yorum yaparken gerçektende mantık yorumu yapın.Konuya son postum üzerine post atacak olursa moderatörden tüm gereksiz mesajların silinmesini talep edeceğim.