Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mart 2010, 23:40   #26
Ruhadam
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yetti Artık Bu Soytarılık !

Soykırım öyle mi ? Aaah ahh bazen o kadarda soykırmak istiyorum ki anlatamam. Misal sen ve senin gibi düşünenleri kırmak istiyorum, mesela Türk düşmanlarını kırmak istiyorum, mesela "gelin tartışalım" ibaresi altında benim milli ve dini özellerimi masaya yatıranları da kırmak istiyorum. Ben cidden kırmak istiyorum atalarımı camii çıkışı kesmek için hücum eden ermeni p.içlerini buda yetmezmiş gibi ben o kadar kötüyüm ki yine kırmak istiyorum kendimizi savunduğumuzda soykırım yaptığımız yaftasını bize objektif bakış adı altında yapıştıranları... Bence siz inandığınız yaratıcıya dua edin ki benim ne dinim ne kimliğim soykırıma müsade etmedi ve etmeyecek! Yoksa var ya öyle bir kırardım ki soyunuzu siz bile oturur yaptıklarımı beğenirdiniz! Küstahlıkta sınır tanımıyorsunuz! Ben ingiliz değilim, ben amerikan değilim yada fransız... Ben Türk'üm arkadaşım, birilerinin isminden rahatsız olduğu Türk oğlu Türk'üm. Dedim ya ben ingiliz yada fransız değilim. Benim ceddim eğer soykırım yapmış olaydı bugün 3 kıtanın hala hükümdarı biz olurduk. Dünya tarihine bir bak bakalım soykırım yapan ülkelerin bulunduğu konum neresi bizim yerimiz neresi ? Osmanlı soykırım yapmadığı için yıkılmadı mı ? Soykırım yapsaydık biz kim isyan edecekti ? Saçma salak konuşup insanı delirtmeyin!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver