|
komoL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İlgnç 9.04 kaldırıp 9.10 kurdum herşey güzel güncellemeler vs kurdum,online film izlemeyi sene biriyim herhangi bir film sitesinden açtım film'i birde ne göreyim işlemci ısısı %100 noluyor demeye kalmadı makina kitlendi dedim işlemci fanı veya termal macun etkisini yitirmiş diye düşündüm,ama baktım ki herşey normal neyse profesyonel kullanıcılara danıştım,bir kaç ayarla sorunun çözüleceğini söylediler denedim gene olmadı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sonra masaüstünde bir film açtım yuh oda ne işlemci gene sınırda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sinirlendim format çaktım gene aynı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
9.04 yükledim tekrar ve rahat bir nefes aldım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (9.04'de neden bu sorunları yaşamıyorum ?)
Ben kimseyi ubuntu'dan soğutmuyorum yaşadığım sorunları yazdım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
9.10 kullanmayın demedim...
Peki 9.10'da yaşadığım sorunları neden 9.04'de yaşamadım ve daha hızlı daha stabil çalışıyor bari bilmiyorum lütfen bilgilendirin...
|
Şuanda bile ubuntu 9.10 kullanıyorum dedigin sorunlara hiç rastlamadım yanlış ayar falan yapmış olabilirsin yada kullanmayı bilmiyorsun. Ben firefoxta 20 tane sekme açıpta 1 virtualbox windows 1 virtualbox centos açık + youtubeden müzik çalıyor + 3 tane msn pidginde açık + xchat açık genede donma olmuyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.