Cevap: Yetti Artık Bu Soytarılık !
Dün susturulduk bugün susturulmuya calışıyoruz , peki biz yarınların , gelecegin insanları olarak yarındamı susmak istiyoruz ? Ben şahsım adıma istemiyorum bunu. Türkiyenin nasıl 3 Tarafı Denizler ile kaplı ise 4 Tarafıda düşmanlar ile kaplı. Biz Kendi içimizde birlik ve beraberlik içinde olmazsak düşman 4 Koldan saldırıp bizi siler gecer. (Allah Korusun) Hadi şimdi Kurtuluş Mücadelesini hatırlayın , Şimdi o Çanakkalede Şehitlerimizin , Analarımızın Nasıl Ölümüne mücadele ettiklerini hatırlayın. Üstünüzdeki baykalcı,tayyipci veya bahçeli kıyafetlerini cıkarın sadece ama sadece Türk gibi düşünün ; Bizler 3-5 çapulcu ülkeye fırsat verecek bir toplummuyuz ? Biz Taaa yıllar öncesinde Bizans'ı yıkmadık mı ? Biz değilmiydik Viyana kapılarını zorlayan ve Hemen Hemen avrupanın tum devletlerinden vergi alan. Biz değilmiyiz 3 Kıtada hüküm süren şanlı toplum. Peki bizim ne Eksigimiz var bir düşünelim.Atalarımızın hangi yaptıgınız biz yapamıyoruz Düşünelim. ? Aklınıza gelmiyebilir belki ben söyliyeyim ; Birlik ve Beraberlik. Atalarımızki O Müthiş insanlar ; Komşuları aç iken onlar rahat rahat yatamazdılar. Şimdi öylemi ? bir sagınıza solunuza bakın öylemi ? Biri Çıkarmış Sunni - Alevi Öteki çıkarmış Sagcı-Solcu. Başka birileride çıkarmış Türk ve Kürt. Halbuki Atalarımız hep beraberdiler. Bu ülkeyi biz Sunnilerden,Alevilerden,Türklerden,Kürtlerden,Çerk ezlerden,lazlardan ve bir çok milletten emanet aldık. Pebi bu emanet'e ne kadar sahip cıkıyoruz ? Bence hiç iyi sahip cıkamıyoruz.Ermeni Lobisi kim veya Kimler ? 3-5 tane köpek mi ? hatta içlerinde kendilerine türk diyen köpeklerin bulundugu lobimi ? Onların hepsi yalan hemde hepsi. Birlik ve beraberlik içinde olan bir TÜRKİYE karşısında duracak bir kurum kuruluş veya Bir Devlet göremiyorum... |