Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mart 2010, 15:31   #27
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Baykal’ın cehalet siyaseti

BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Doğru bildin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Uzun ve boş bir yazı olunca okumuyorum. Yazının başlangıcından belli ne kadar anlamsız cümleler olduğu...

Akp yandaşları olmayınca kaoscu oluyor tabii ki o kişiler, öyle değil mi? Akp yi tutsalardı en iyi haberleri yapsalardı, en iyi adamlar olurlardı, komikleşmeyin, kimse yemez..

Aslında o yorumları okudugunu çok iyi biliyorum
Şuna okumadım değilde Cevap veremedin deseydin sana burada teşekkür ederdim..Bu konu hakkında bildigin somut birşey varmı ? Yoksa Hepsi sagdan soldan duydugun Saçma sapan söylentilermi ? Ha bilgin olsaydı şimdiye coktan ortaya dökerdin. Sizin gibileri biraz tanıdıysam ; Bildigi ne kadar şey varsa ortaya dökmeye çalışırlar , konu hakkında birşey bilmiyenlerse konuyu karalamaya calışırlar.. Konu hakkında bilgin oldugunu düşünmüyorum...
Not ; Şimdi dersin okudugumu nerden biliyorsun ; Onada sen kendin ipucu vermişsin zaten ;Yazının başlangıc'ından belli ne kadar anlamsız cümleler oldugu. YAzının başını okuyan o igneleyici lafları okuyan karşıt görüşlü birileri mutlaka sonunuda okur ona uygun bir cevap vermek için ama sen cevap verememişsinki okumadım diyorsun
Hadi benim yorumum anlamsız diyelim. Ama Nickolas'ın Yorumları gayet mantıklı ve anlaşılır. Kanıtlara dayanarak yorumlarda bulunmuş...

----------

BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Artık yargıya da güven yok, ne kadar taraflı olduğu ortada, bence sivil yargı da artık hukuki, adaletli bir karar verecek durumda değil. Yargıya hiç kimse %100 güvenemez, zaten güvenilmemesi için ellerinden ne geliniyorsa yapılıyor.

Dün Çetin Doğan tutuklandı, Avukatının yaptığı açıklama, yeterince açıklayıcıydı bununla ilgili. Ki yargıda bunun aksini iddia eden bir faaliyet göstermiyor...

Bu Yorumda benim yazdıgıma cevab'en yazılmış bir yorum yani buda okudugunun bir kanıtıdır
Arkanda açık vererek yanlış bir yorumda bulunma bence..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver