Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mart 2010, 00:01   #1
by_C3zA
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ÖzeL KarŞılma Remote Si

ÖzeL KarŞıLama RemoTeSi. Üzerinde ÇaLıŞın Daha Deqişik FikirLer ureTerek Çok qüzeL HaLe qeTireBiLirSiniz.
Scriptimizi açıp Alt+R TuşLayıp Remote böLümünü açıyoruz Ve remote böLümüne Buradaki Kod'u yapıştırıp Tamam Diyoruz. Scriptimiz iLe Server a BaqLandıqımızda ÖzeLimize herhanqi bir nick yazdıqında bu remote cevap verecek. Dediqim qibi biraz Üzerinde ÇaLıŞırsanIz daha qüzeL daha renkLi SonuçLar Çıkar orTaya.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:open:?:*:{ msg $nick 4,1 15Selam 4 $nick 15>>>>> msg $nick 4,1 15Bugün4 $date 15ve Saat 4 $time(HH:nn.ss) 15>>> msg $nick 4,1 15Konuşmadığım Süre 4 $duration($idle) 15 >>> msg $nick 4,1 15Toplam Açılan Özel Pencerem 4Sayısı %q! 15 >> inc %q! msg $nick 4,1 15Şu an Özelimdeki4 $+($query(0),.) 15Kişisin Müsait Olduğumda Cevap Verilecektir msg $nick 4,115. Lütfen Görüşmek istediginiz konuyu4,1 (Örnek !Aşk ) 4,115 Şeklinde yazınız. 4KonuLar : 4 !Aşk15 , 4 !Sohbet 15 , 4 !Help 15 , 4 !access 15 , 4 !Diger 15 , 15Uygunsuz İstekler Durumunda Direk Olarak ignore Edileceksiniz4.9­Servisler iLe iLgiLi Sorunlariniz için 4/join #help 9 Yaziniz. 4 Zline , Kline , Akill , Nick , Kanal 9 ve 4$ifre 9Sorunlariniz icin 4 /join #OperHelp 9Yaziniz... inc %q! if !Diger iswm $1 { msg $nick 1,1 8 4,1 ßuyrun Sizi DinLiyorum ¿ ? } if !şikayet iswm $1 { msg $nick 1,1 9 !Şikayet 0Edene EttiĞiniz Kişiye EttiĞiniz Konuya ßaqLı oLarak DeqerLendiriLiCekdir. } if !Help iswm $1 { msg $nick 1,1 11 !help 0Komut SorCaksanız HeLp KanaLını KuLLanınız. O KanaL Sizin İçin Var. /join #help YapaßiLirsiniz. } if !sohbet iswm $1 { msg $nick 1,1 7 !Sohbet 0iStiOsan ßoSuna ßekLeme GLoßaL KanaLLarı KuLLan. /Join #sohbet ;) } if !aşk iswm $1 { msg $nick 1,1 13 !Aşk'a0 ayırıCak vakdIm yoq :P } if !access iswm $1 { msg $nick 1,1 8 !Access 0iStediĞiniz KanaLın HeLp KanaLına ve/veya SopLarına Giriniz. }

Bu remote yi SiYah_PeLerin NickLi Arkadaşımdan aLdım. Birşey unuttum Onuda anLatayım kafaLarda SOru iŞareti KaLmasın. Şimdi özeLinize qeLen kişi Bu remote iLe KarşıLaşınca uyquLaması için birtakım KomutLar ÇıKacak Karşısına. Örnek: !Aşk !Sohbet !geyik gibi. Bu Kişi buradan birtanesini özelinize yazdıqı zaman Bu SekiLde KarşıLık Alıcak.
örnek:
Nick : !Aşk
nick1: Aşk'a Ayıracak Vaktim yok.. :p

Bu ŞekıLde remote karşıLık verecektir komut'a. Siz bunu daha deqişik ŞekiLLerde de SUnabiLirsiniz. Dediqim qibi Deqişik DüşünceLere sahip ArkadaşLarım var daha qüzeL SonuçLar ÇıkarTacakLarından da eminim. O Çıkan SonuçLarı Burada bizLerLe PayLaşırsanız Sevinirim.. KoLay geLsin.

Copyright ©2o1o by_C3zA

Konu by_C3zA tarafından (02 Mart 2010 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver