Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2010, 18:16   #5
Fr33
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ''flag sorunu''

Bu ilk mesajına bakılınca cidden yardım sever bir Coder olduğun anlaşılıyor. İlk yazdığın mesaj da böyle bir yanıt vermek yerine 2. yazmış olduğun mesajı bana gösterebilir. Sonrasın da bende sana teşkkür edebilirdim. Burada kendini bilmezlik yada ukalalık yapan ben değilim burada her sorumdan sonra sizlere teşekkür etmesini bilmişimdir. Çünkü bunun çok daha fazlasını hak ettiğinizi düşünüyorum. Öncelikle senden özürdilerim bu özürün sebebi seninle daha fazla gereksiz bir tartışma içerisine girmek istemediğimdendir. yazdığın 2. mesaj için de teşekkür falan etmiyorum. Evet yardım isteyen benim çünkü bu konuda bilgisiz olan ben bilgili olan sen ve mesajlara bakılınca mağdur olan ben mağdur eden sen şöyle bir benzetme yapayım birde 'Büyük güçler büyük sorumluluklar ister' emektar yetenekli birisin ki böyle güzel bir forum da görevlisin fakat kaldıramıyor gibisin bu benim kendi düşüncem muhattap olmak zorun da değilsin şimdi müsadenle bana yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum. İyi forumlar.
XcLusive Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu kodun sunucudaki giriş çıkış ile alakası yokki? Ayrıca bu bir mirc sorunumu unrealircd sorunumu oda meçhul
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan