Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2010, 13:43   #14
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Baykal’ın cehalet siyaseti

BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Balyoz soruşturmasıyla ilgili şuan hiçbir şey kanıtlanmadı, Dün açıklama yapıldı Birinci Ordu Askeri Savcılığı'ndan, Balyozla ilgili hiçbir şey tespit edilmemiştir diye, Siz öyle bir konuşuyorsunuz ki, Bütün tutuklanan Generaller, askerlerin hepsi suçlu, Belki suçlular da vardır aralarında, ama bütün askerleri, bütün tutuklanan generalleri aynı kefeye koymak yanlış, Hepsine suçlu diyemezsiniz, Gerçekler de ortaya umarım en kısa zamanda çıkacaktır, Ben varolduğu kanıtlanmayan hiçbirşeye inanmam, Kalıplaşmış cümleler dediğin gerçekler oluyor, ama sizin beyninize o kadar işlemiş ki size kalıplaşmış olarak gelmesi çok ama çok normal,

Siz konuştuklarınızı "Taraf" denen bu gazete ile mi ispatladığınızı zannediyorsunuz, yoksa bilimsel kanıt olarak bu gazeteyi mi gösteriyorsunuz? Hiç kimsenin bu yazıyı sonuna kadar okuduğunu da ayrıca hiç ama hiç sanmıyorum, Bu gazetenin gerçekleri sadece insanları karalamak o da taraflı olarak.

Şimdi şöyle Ergenekon ve Balyoz Darbe planlarının cıktıgı günden bugun'e bir göz atalım kim ne demiş. ;
Öncelikle tutklamalar oldu vs oldu Mühimmatlar bulundu. Mühimmatların TSK'ya ait oldugu saptandı. Bu Mühimmatların bulundugu arazilerin sahiplerinin Darbeciler ile birlikte calıştıkları tespit edildi. Bu arazilerden cıkanları ve etkilerini hepimiz biliyoruz bu konuda daha fazla söz edip insanların başını agırtmam istemem.Bu arada birçok şey oldu ve bildiginizi düşünerek yazmıyorum. Daha sonra İmza mevzusu cıktı. Asıl mı sahtemi dendi ve belgenin aslı cıktı ortaya. Daha sonra imzayı 3 yanılmıyorsam 4 Kurum inceledi. Bu Kurumlardan bu konuda sözü en gecerli Olan Kurum ne demişti Bir hatırlıyalım. "İmza ıslak ve Alb.Dursun Cicek'in imzası ile aynı" Bu Acıklamadan sonra Bazı Kurum ve Kuruluşların karalama politikaları başladı ( Dogan Yayın Aş. - CHP ve Onun Saygıdeger lideri Deniz Baykal bunlardan sadece bir kaçı) Sonuç olarak İmza Dursun Çicek'indir dendi. Ama gelin görünki Bu Albay Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Böyle bir kararın verilmesi elbette şaşırtmaz insanı. Daha sonraki Sürecte Balyoz plan'ı ortaya cıktı. Ve Cıkmasıyla karalama politikalarının başlaması bir oldu. Yine yukarıda belirttigim kurumlar bu karalama politikasının altına imzalarını attılar. Balyoz neydi ve neleri hedefliyordu hepimiz biliyoruz. Balyozcu Paşa Kimdi. Çetin Dogan. Peki Bu kişi nasıl biri gazetelerden veya Tv'den gördük bir çogumuz. Eşi ve Kendisi TSK'yı Resmen sömürmüştür..Neyse, Ergenekon ve Balyoz = Türkiye Cumhuriyet'inin Yok olması veyahut satılması anlamına geliyor..Bunu kabullenmiye bilirsiniz. Cünkü Bunları Ortaya cıkaran ve yargılayan Hükümet Ak parti Hükümetidir. O Partiye Anlamsız bir kin besliyor cogunuz... Neyse konuya Tekrar dönersek ; Balyoz Eylem planı içerisinde Subaylara yönelik planlarda vardı. Onların Kendilerine cekilmesine yönelik veya Görev verilmesine yönelik. Bir Parantez acalık Subaylara yönelik işlere ; Subayları Kurtarmak için Bayanlar kullanılacak ve onlara karşı her fedakarlık yapılacak , Onlara görevler verilip onları kendilerine baglıyacaklar vs vs. Bunlar Ne çirkin işler. Ne fena işler...Ve Planın Ses kayıtları ; Ata'ya Küfürler. Halk'a Küfürler vs vs. Bu Kişilerimi Destekliyorsunuz ? Evet destekliyebilirsiniz Saygımda var size ama bir bakın etrafınıza bir bakın planlara. Bu Planlar uygulansaydı ne olurdu ? Ki uygulandıda bir kısmı. Jetlerin Alcaktan ucması Caddelerde tankların ve Zırhlı araçların yürütülmesi... Bunlar Türkiyenin zararına olan şeyler. Türkiyenin Fenalıgına olan şeyler... Şuna kimse karşı cıkmasın ; Askeri Savcılık Bu davaya Adil bir şekilde BAKAMAZ... Bu iş Sivil Yargının iş
i.
Alıntı:
Ben varolduğu kanıtlanmayan hiçbirşeye inanmam, Kalıplaşmış cümleler dediğin gerçekler oluyor, ama sizin beyninize o kadar işlemiş ki size kalıplaşmış olarak gelmesi çok ama çok normal,

Demişsin. Daha ne kanıtlanacak ben anlamadım. Bir Sürü Klasör bir Sürü belge. Ergenekon ve Balyoz Suclularının evlerinden cıkan belgeler herşeyin apacık kanıtıdır belgesidir. Ha belki görmek istemiyorsundur Orasına birşey diyemem... Bizlerin beynine işleyen tek şey ; Türkiyenin Bekasına bütünlügüne zarar verecek Kurumlar/Kuruluşlar ve Kişiler'in Hepsi Düşmandır ve Suçludur. Bu Kişiler ve Kurumlar'ın Hepsi yargılanmalıdır...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver