Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2010, 11:10   #10
Supervisor
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Baykal�ın cehalet siyaseti

Nickolas Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Taraf gazetesini 10 aydır okurum... İnan bana iktidarı en az muhalefet kadar eleştiriyor.

Deniz Baykal 'dan birşey olmayacağını herkes bilmiyor. Forumda açılan siyasi başlıkların altında tümünü görebilirsin. Hatta bu başlık altında bile...

Herkes şunu söylemekte... Ordu üzerinde oyunlar oynanıyor, ordu yıpratılmak isteniyor vs gibi. Bunu dile getiren öncü Deniz Baykal 'dır. Ben de görmedim ki, tüm bunlara oyun ve yalan diyen ama CHP li olmayan bir vatandaş. Yazarın özel hayatı beni ilgilendirmez. Ama o makalede her cümlede haklı.

Dilerdim ki; bir türlü kurtulamadığımız kendi ön yargılarımızı bir konuya alet etmeden konu ve makale üzerindeki cümleler üzerinde tartışma yapalım. Fakat biz bu seviyenin daha çoook gerisindeyiz.

Malesef...

Konunun içerisinde taraf gazetesi varsa ön yargı olamaz zaten. Kaldı ki ön yargılarla yazmadım bunları. Gazete neyki yazdığı ne olsun. Taraf gazetesinin ortalığı karıştırmak amacı olduğu çok bariz. İktidarı eleştirdiğine hiç denk gelmedim duymadım da. Ordu üzerinde oyun oynanıyor o da çok bariz ve ben CHP'li değilim hatta hiç bir siyasî partinin destekçisi değilim. Bunu söylemek için herhangi bir siyasî partiye dâhil olmak gerekmez ki.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver