Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2010, 17:33   #8
KuSuRSuZ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Arap basininda cikan bir resim

Judi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle adım "Kerim" yani hanım değil bey olur o kısım. Her neyse konu o değil. "One Minute" Olayından sonra israil ile olan bir çok ilişkimizi askıya aldık. Askıya almasak bile cogu konuda onlara sert tepkiler verdik ve Sert tavrımızı ortaya koyduk. Örnegin ; Koltuk Mevzusunda. Bu konuda hukumet'in dik duruşu onların özür dilemesine sebebiyet verdi. Bu onların için kötü bir durum oldu cünkü karşılarında eski kukla hükümetlerin olmadıgını anladılar. Mayınlı arazilerin temizlenme konusuna gelince o konuda sana katılıyorum ama biz o ihaleyi kime versek aynı şey olur yani Fransa yada versek israil'ede versek amerikayada versek aynı tepkiler olur. O mayınları yine kendimizin temizlemesi en önemli husus. Yine Söylüyorum Türkiye bagımsızdı bugunde bagımsız yarında bagımsız olacak..

Pardon Arkadasim judi adinda bayan arkadaslarim oldugu icin ole sandim yanlis anlasilmadan dolayi ozur dilerim. Mustafa Kemal Tam bagimsiz Turkiye Birakmis-ti , Su an IMF ve Kapitalizim Somurdugu ulkemde tam bagimsizlikdan soz edilemez .. Ulkedeki fabrikalar yabanci sirketlere satiliyor ozellestirmenin oldugu bir ulkede bagimsiziz vs gibi naralar atmak sacmalik.. ama Son cumlene katiliyorum.. Yarin bagimsiz olucak ole bir turkiye gorucez.. ! Saygilarimla ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver