|
KuSuRSuZ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sevgili judi hanim , konuya alakandan oturu ve sahsima deilde konuyla alakali postuma yanitindan oturu tsk ederim . Basbakan Eski bir refah partili ve immahatipli olarak islami bir cizgide yuruyor ve musluman bir insan profili ciziyor , Israilin musluman dinkardeslerimize yaptigi katliamlari " one minute " diyip tepki gostermesi sonradan Israille iliskilere devam etmesi ve mayinli arazilerin temizlenmesi ihalesinde israillerle anlasilmasi beni danisikli bir dovusun icinde olan bir basbakanimizin oldugu hissi veriyor ve bolelikle samimi gelmiyor . Halkin pesinden gitmesini desteklemesini istiyorsa bir basbakan Saglam bir durusu olucak , tavirlarinda samimi olucak deilse beyhudedir saten soylemleri . Dogan medya grubu bu ulkeyi somuren en buyuk kapitalist burjuva sinifidir onlarida destekleyen yok darbecileri savunan kurum ve kuruluslari tasvip etmeyiz hic bir zaman . Ben sahsen karikaturu gorunce yadirgadim , ole kudurmus agzindan salyalar akan bir kurt kopegi gorunce yakistiramadim turkiyeye .. Ve yine soluyorum "Yasasin Tam bagimsiz Turkiye " .. Saygilarimla ..
|
Öncelikle adım "Kerim" yani hanım değil bey olur o kısım. Her neyse konu o değil. "One Minute" Olayından sonra israil ile olan bir çok ilişkimizi askıya aldık. Askıya almasak bile cogu konuda onlara sert tepkiler verdik ve Sert tavrımızı ortaya koyduk. Örnegin ; Koltuk Mevzusunda. Bu konuda hukumet'in dik duruşu onların özür dilemesine sebebiyet verdi. Bu onların için kötü bir durum oldu cünkü karşılarında eski kukla hükümetlerin olmadıgını anladılar. Mayınlı arazilerin temizlenme konusuna gelince o konuda sana katılıyorum ama biz o ihaleyi kime versek aynı şey olur yani Fransa yada versek israil'ede versek amerikayada versek aynı tepkiler olur. O mayınları yine kendimizin temizlemesi en önemli husus.
Yine Söylüyorum Türkiye bagımsızdı bugunde bagımsız yarında bagımsız olacak..