Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bekle bekle.. bende bekliyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Alıntı: |
Mrb Arkadaşlar; Şöyle ßir Sorum Olacak ßelki Daha Önce Sorulmuştur ßelki Vardır Ama ßen ßulamadım O Yüzden Sormak İstedim.
Örnegin ßir Sunucuya ßaglanırken Sunucuya ßir Sistem Kurulu Olsun ki Kişinin Nicki Cinsellik İçeriyorsa ßu Nicki Kullanan Kişi OtoJoin Kanallarına Değilde Direk Cinsellik Kanalına Girsin Küfür İçeriyorsa Direk Uyarı Verilsin Nickiniz Küfür İçeriyor Lütfen Nickinizi Değişiniz Ancak ßu Sunucuya ßağlanırken User Kanallara Girmeden Önce Olucak. Kısa İsmiyle Sunucu Girişlerinde Nick Denetleme Sistemi ßöyle ßirşey Varmıdır Olabilir mi ßilirkişiler İlgilenirse Sevinirim. Tşkler.
|
Hazır kodlar bölümünde mevcut. ilgilenen arkadaslar oradan alirlar. Fakat birazda algoritmayi size biraktim..
Yiğidin mali meydandadir öyle değilmi :P
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.