Facebook intiharı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bilgisayarından kopyalanan fotoğrafları internette yayınlanan genç öğretmen canına kıydı. Abu Dabi'de uluslararası bir okulda öğretmenlik yapan 24 yaşındaki Emma Jones, zehir içerek intihar etti. İngiltere'ye dönmek için eşyalarını toplamaya başlayan genç öğretmen ev arkadaşı tarafından ölü bulundu. Talihsiz kadının annesi Louise Rowlands, kızının, eski erkek arkadaşının çıplak fotoğraflarını internette yayınlaması üzerine büyük stres altına girdiğini, o yüzden canına kıydığını belirterek, "Kızımın bilgisayarına bir taşınabilir bellek takıp fotoğraflarını kopyalamış. Fotoğrafları Facebook üzerinden yayınlayınca Emma, okuldaki bir erkek tarafından suçlanmış" dedi.
Acılı anne, kızının telefonda ağladığını, kendisinin de evine geri dönmesini söylediğini açıklayarak, "Ülkeyi terkedemem, beni hapse atarlar" dediğini anlattı. Emma'nın eski erkek arkadaşı ise iddiaları reddederek, "Tamamen hayal ürünü. Emma bana asla uygunsuz fotoğraflar göndermedi. Öyle bir karakteri yoktu. Ayrıca intihar ettiğine de inanmıyorum" dedi. (milliyet) |