Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2010, 12:17   #4
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkege Hos Kadina Bos Gelenler

belirtilen çoğu seçenek çoğu erkek için geçerli olmayan genelleneyemeyecek durumlardır. Ve çeşitli yaş gruplarına göre çeşitlilik gösteren durumlardır.Hem erkek hem de kadın için geçerlidir.Örneğin kılık kıyafetteki dağınıklık hem erkek hem de kız öğrencilerde görülen yaygın bir davranıştır.Futbol muhabbetinden hoşlanan ve bizzat oynamaktan zevk alan kadınlarda vardır.Aynı şekilde araba hastası hatunlarda vardır.(ben hiç anlamazken bazı hatunlar benden iyi anlıyor.)Zaanetmiyorum ki sıcak yaz aylarında deodorant sıkmadan çıkan erkek olsun.. Erkekler 90 60 90 modelinin uyumuna kendini kaptırmış olsada buna nazaran kadında kaslı uzun boylu üçgen vücutlu erkek hayalinin etkisinden kendisini alamaz. Dar elbise giymek kadının işidir ve en çok tercih ettiği giyim tarzıdır.Erkek adam dar elbise giymez...
Alıntı:
Aşk da neymiş?
Eskiden romantiklerdi. Artık karşılıklı bakışmalar, utanıp çekinmeler yok. Onlar hoşlarına giden kızla direkt tanışıyor, kız pas vermezse de ''bana kız mı yok'' deyip diğer seçeneğe başvuruyorlar. Naz yapmaya bile gelmiyor. Aşkı ayaklar altına aldılar. Nerede peşinden koşmalar, nerede o romantik mektuplar..

acaba neden şimdi romantik değiller bence onu sorgulamak lazım!? Ve neden bir erkek kendisine yüz vermeyen bir kadının peşinden koşma gereği hissetsin ki Allaahh Allaahhh.. istiyorsunuz ki erkekler kuyruk gibi dolansın peşimizde. peehhhh.....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver