25 Şubat 2010, 00:10
|
#5 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Kanala Msg Atmak
| CipriX Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kullanıcağın event: text
Kullanıcağın veri tabanı: veriables yada txt (veriables öneririm)
Parametremiz: Eğer opsa dediğine göre isop
Ek özellikler: 60 saniyede listeyi sil!
Haydi kod yazalım! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
on *:text:*:#aop:{
if $nick isop $chan {
inc -u60 $+(%,yazi,.,$nick) if $($+(%,yazi,.,$nick),2) == 1 { .msg $chan 1. uyarın } if $($+(%,yazi,.,$nick),2) == 2 { .msg $chan 2. uyarın } if $($+(%,yazi,.,$nick),2) == 3 { .msg $chan 3. uyarın } if $($+(%,yazi,.,$nick),2) == 4 { .msg $chan 4. uyarın } if $($+(%,yazi,.,$nick),2) == 5 { .msg $chan 5. uyarın }
}
}
Gibi basit bir kod. Düzenleme: Eğer yazan kişiler OP ise demişsin, ben onu eğer ben opsam anladım. Kodu düzenledim.
|
Evet Abi I$te Bunu Ariordum .. T$kLer .. Ama Ben Su KismiLari AnLamiorum YavSs,,
inc -u60 $+( %,yazi,.,$nick)
ve if $($+( %,yazi,.,$nick),2)
bunlari Nerden ögrenebiliorsun .. bazen kod istiorum .. deyi$ik yazilar cikio hep Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Anlamadan Kullaniorum .. Anlasam Bende Yazabilcem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Link fln varmi .. rica etsem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu Arada kod icin t$kLer Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |