Sabırsızlandığınızı biliyorum Sanquin lakin gözden kaçırdığınız bir şey var veya şöyle anlatayım kimse yanlış anlamasın.Şu konuya yorum yapıpta sıfır mirc script yazmış bir kaç kişi var benim bildiğim ki onların ne zaman çıkacak diye bir kelime kullandığını görmedim.Çünkü onlar sıfırdan mirc yazmanın ne demek olduğunu biliyorlar.Basit bir mIRC script'i bile sıfırdan yazmaya kalksan en az 3 ayını alır.Haklı olarak beklentinizi ve sabırsızlığınızı anlıyorum ama SeRDaR406 hocam takdir edersiniz ki ilk defa mIRC script yazmaya karar vermiştir ve bekletmekte istemiyor buna eminim.Scriptin sorunsuz ve eklentileri olsun görünümü olsun her şeyiyle mükemmel görünmesini istemesi doğal olarak script'in çıkma sürecini uzatıyor.Bence yıl'ı gün'ü bırakında içine nasıl siniyorsa o şekilde ve o çıkacağı zamanda çıkarsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
NOT:Yanılmıyorsam script tamamen delphi ile şekillendiriliyor ve DLL'ler sıfırdan yazılıyor.Buda scriptin çıkma süresini etkiler. İYi forumlar.
SeRDaR406 hocamada sonsuz sabır ve başarılar.