Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2010, 13:06   #3
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Turkiye' nin gec modernleşmesinde islamın rolu varmidir ? varsa bunlar nelerdi

Konuyu açan kişi felsefe alanının modernleşmeyle bağlantısını açıklayabilir mi bana? Siyasette modernleşmek nasıl olur, açıklayınız. Çalışkanlıkta modernleşmek nasıl oluyor, açıklanınız. Felsefe bir düşünce bilimi. Yani bunun modenleştirilmesi nasıl oluyor, açıklayınız?

Açtığın her konunun cevabı sensin. Bunun farkında mısın? Önce ülkedeki ilim sahibi olmadan fikir yürüten insanların paklanması lazım. Hiçbirşey bilmiyorsan haddini bil..

Hani tv programlarında, söyleşilerde vs. bilir kişiler bir konu üzerinde görüş bildirirken "Bilim, siyaset, ekonomi, sağlık alanlarında vs. vs. ..." gibi cümleler kurar. İşte bu arkadaş da öyle bir cümle kurmaya çalışmış. Aşırı hız ve dikkatsizlik unsurları çok etkili olmuşa benziyor ki modernleşmeye saçma sapan alanları da katmış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yani sen siyaset kelimesinin anlamını biliyor musun ki? Güldürüyorsun beni be kardeşim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vallahi billahi çok güldürüyorsun beni. Bu tip konular açman taraftarı değildim ama bu iş komik olmaya başladı. Konularını ilgiyle takip ediyorum
sdgbdxfghndfnh

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver