21 Şubat 2010, 23:46
|
#1 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Sesini kesme soluğumdan
Sen değil misin,beni bir sözle aşka davet eden?... Sesini kesme soluğumdan dayanamam yapamam sonra sen değil misin ab-ı hayatım...sen değil misin kuruyan dudaklarımı ıslatan...sen değil misin,ötelerden beri kalbimi aşktan ve sevgiden yana mutmain eden?... sesini kesme soluğumdan sonra lal sonra melal kalırım her anında saatin sen değil misin,muştu muştu karşımda bir ay gibi parlayan...sen değil misin,zaman akarken seni yanımda taşıdığım dem...sen değil misin,rüzgarlarıma yön veren şimal yıldızım?.. sesini kesme soluğumdan yutkunur ne konuşurum ne savaşırım hayatla sen değil misin yaşamıma dört elle sarılmasını istediğim gerçek esintim...sen değil misin,güneşin ışıkları yerine,bakışlarını pencerelerime kabul ettiğim aydınlık başım...sen değil misin,bir an olsun aklımdan çıkmasını istemediğim güzel yüzlü hayalim?.. sesini kesme soluğumdan kaybolur ufalırım savrulurum bir çırpıda sen değil misin tutunduğum sağlam mavi desenli dalım...sen değil misin,sessizlik öncesi güvendiğim son fırtınam...sen değil misin,çaresizliklerime çare olan son bahar renklim?.. |
| |