Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!
İyi de baron öyle bir yaklaşım içerisindesin ki, müslüman olsun da ne olursa olsun diyorsun. Hepimize dinsiz imansız muamelesi yapmanı da görmezden geliyorum ama biraz kafanı kaldırıp sağına soluna bakarsan özellikle arap tarihi (lise tarihi değil) seni araplar ve karakteristik özellikleri hakkında oldukça aydınlatacaktır.
Dünyanın en adaletsiz yönetilen ülkeleri söz konusu. Dünyada gelir dağılımının da en adaletsiz örneklerini yine araplarda görüyoruz. Halkının %80'e yakını maddi yönden dünya ortalamasının kat kat altında olan bir Libya devlet başkanı Kaddafi'nin saltanatını da, Amerikan güvencesiyle zenginliklerine zenginlik katan Suudi şeyhlerini de, bizzat kendi başkanlarının heykelini indiren Irak halkını da yakından gördük hepimiz. Onu baz alma, bunu sayma, araplar diyince aklımıza kim gelecek söyler misin?
O coğrafyada yaşayan 200 milyon arabın üstesinden İsrail gibi 5 milyon nüfuslu bir ülke (teknoloji ya da ABD desteği demeyin, tükürseler boğulurlar) gelebiliyorsa, bu arapların asla gelişmemiş birlik anlayışlarından ve "bana dokunmayan bin yaşasın" yaklaşımlarındandır.
'
Bugün ABD ekonomisinin (dünyanın en büyük ekonomisinin) %7'sinin sahibi Suudi Araplar olduğunu biliyor muydun? Sadece sıcak paralarını çekseler ABD ekonomisinin kısa vadede ne hale gelebileceğini düşündün mü hiç? Peki çekerler mi? Asla. Filistin mi? Ne kadar umurlarında, onlardır ki bizim din kardeşlerimiz...
Yani daha arap rezillikleri hakkında binlerce örnek sayabilirim. Dua etsinler ki peygamberimiz arap, yoksa küfür dahi edebilirim 125 peygamberle dahi adam olamamış o millete.
Lütfen bana hadisler yerine 21. yy'dan somut örnekler ver.
İyi forumlar. |