Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2010, 17:58   #16
BaRoN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

Shadow Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neden biz arapları hep din kardeşi olarak görüyoruzda, onlar bizi çıkarlarına uygun bir ortamda hemen satıyorlar? Ayrıca Baron, Dizzy'e bir şeyleri açıklamaya çalışırken, hadisten alıntı yapmışsın yine. Peki neden, içerisinde "Kuran-ı Kerim'i hepiniz anlayasanız diye arapça gönderdim" benzeri bir söz bulunan hadisten alıntı yapmıyorsunuz. Bu demek değil midir, o zaman arapça yaygın bir dil olmasaydı, Kuran'ı Kerim arapça olarak gelmeyecekti. Nasıl bir zihniyettesiniz anlayamadım gerçekten. Ayrıca tavırlarınızı hiç hoş bulmuyorum. İslamiyet hoşgörü dinidir ama siz ve sizin düşüncelerinizde olan kişiler, mantıklı soru soran fakat sizin düşüncelerinize kesinlikle uymayan bir konu olduğunda, adamı neredeyse dinsiz imansız yapıyorsunuz. (bknz: bir kaç gün öncesinde tartışmış olduğunuz Türkçe Ezan neden okunmuyor? başlıklı konu) Bu konuyu açan kişi, yanlış kelimeler kullanmış olabilir ama bunu düzgün bir dille, "evet gerçekten böyle olması daha güzel" diyebileceği bir şekilde anlatmayı neden denemiyorsunuz? Bir şeyleri kabul ettirmek uğruna, bu agresifliğiniz ve ukala tavırlarınız hiç hoş değil bilesiniz.

Neyse, esas konuya dönmek istiyorum. Bu konu hakkında uzun uzun yazmak isterdim ama bu tür platformlarda, bu tip tartışmalara girmekten artık gerçekten çok sıkıldım. Hep aynı kişiler, hep gruplaşmalar, hep gözü kapalı cevaplar. Fakat bu konuyla ilgili düşüncelerimi, birebir açıklayan, şu yazıyı okumanızı öneririm.

"Amerika Birleşik Devletleri’nin yanı başımızda yarattığı mikrop saçan bataklık son olarak bir Türk evlâdının canına mâl oldu. Murat Yüce adlı bir Türk’ün Irak’taki militanlarca katledildiğini duyunca hepimiz üzüntüyle irkildik. Bu haber muhakkak hepimizin gönlünü kanattı. Peki, ne kadar sorguladık bu olayı? Yaşananlardan aldığımız ders nedir ve ne olmalıdır?

Murat Yüce bir Türk idi... Onu vahşice öldürenler ise Ürdünlü Arap Ebu Musab El-Zarkavi’ye bağlı militanlar. Sorsanız, “cihad” uğruna öldürdüler. Allah’ın adını yüceltmek, müslümanları korumak için... Murat Yüce’nin kafasına mermileri boşaltırken ağızlarında bir söz: “Allah-ü Ekber!”. Öldüren, güya Müslüman, öldürülen yine Müslüman, slogan: “Allah-ü Ekber!”. Bu işte bir terslik yok mu dersiniz? Biz söyleyelim.. Bu işteki terslik hain Arap’ın doğal karakteridir. Başka bir şey değil... Arap, yaratılışının gereği olarak savunmasız ve masum bir insanı bu şekilde katlederken onun dinini düşünmez.. Çünkü o bize anlatılan “din kardeşliği” masallarının uydurma olduğunu bilir. Bize hep güzel masallar, öyküler anlatıldı… Bu masallarda bütün Müslümanlar eşit ve kardeşti. Bir Müslüman diğerinin iyiliğini gözetir, din kardeşlerini korurdu. Buna göre, biz de din kardeşimiz olan Araplarla, Farslarla, kürtlerle, Arnavutlarla iyi geçinmeli ve onları kendimizden ayrı görmemeli idik.. Hep onların iyiliği için çalışmalı idik.. Öyle de yaptık.. Karşı tarafın umursamazlığına bakmaksızın bize biçilen bir rolü oynamaya çalıştık. İslâm dinine geçtiğimiz zamanlardan beri hep “din kardeşlerimizin” menfaatini gözettik. Haçlılar akın ettiğinde biz yığınla can harcadık, göğsümüzü siper ettik, “kardeşlerimize” zarar dokundurtmadık. Onlara bir şey olmasın dedik, kendimizi feda ettik. Himayemizde yaşadılar, askerlik yaptırmadık, vergilerden muaf tuttuk. Kısacası ellerini sıcak sudan soğuk suya değdirtmedik. Onlar ne yaptılar peki? Hep ihanet etmediler mi? Hep arkadan vurmadılar mı? Henüz Türklerin Müslüman olmadığı zamanlarda bile kahpeliklerini esirgemediler. Türk Kağanlığı’nın dağıldığı, Türklerin zayıf düştüğü zamanlarda Türk kalelerini “içindekilere zarar vermeyeceklerine dair” söz vererek teslim aldılar ve “Kafire verilen söz müslümanı bağlamaz” diyerek büyük katliamlar yaptılar. Hazar Türkleri ile sürekli savaş hâlinde bulundular. Birinci Dünya Savaşı’nda yıllarca ekmeğini yedikleri Müslüman Türkleri arkadan vurdular. Peygamber’in kabrini savunmaya çalışan Türk neferlerini, peygamberin torunları olarak katlettiler. Ve nihayet Irak’ta, borcunu ödemek için çalışmaya gitmiş masum bir Türk oğlunun canına kıydılar...

Biz “din kardeşliği” masalları ile avunurken onlar hep kuyumuzu kazdılar. “Su uyur, düşman uyumaz” derler ya, uyumadılar. Ellerine geçen her fırsatta bizi hançerlediler. Hem de en adi biçimde, sırtımızdan… Ama bize hâlâ aynı masallar anlatılıyor.. Hâlâ aynı deli saçmalarını dinleyecek miyiz? Hayır! Türk, Arap ve kürt, üç kardeş, üç din kardeşi imiş(!) Buraya kadar beyler! Irak’ta ölen yalnızca bir Türk değildi.. Irak’ta “din kardeşliği” kavramı da o mermilerle birlikte toprağa karıştı.Araplar, din kardeşliğinin de kafasına üç mermi sıktılar, aynı sloganla: “Allah-ü Ekber!”.

Arap gibi, kürt gibi hain etnik unsurlar din kardeşliği diye bir şey tanımazlar. Zor duruma düştüklerinde “Biz de müslümanız” diyerek Türk’ten yardım isterler, Türk zor durumda kaldığı zaman ise onun düşmanları birlik olmaktan utanmazlar. Çünkü utanmak insanlara mahsus bir özelliktir!

“Din kardeşimizdir.” diyerek Araplara sempati beslemek, dünya durdukça tek taraflı kalmaya mahkûm bir olgudur. Din kardeşliği diye bir yoktur. Malazgirt Savaşı’nda Bizans ordusundaki Peçenek Türkleri, Hıristiyan olmalarına rağmen Müslüman Türklerin tarafına geçtiler. Çünkü onlar için kan kardeşliği daha önemli idi. Birinci Dünya Savaşı’nda ise Osmanlı Sultanı ve halife, cihad ilân etmesine karşın, Müslüman Araplar İngilizlerin tarafına geçtiler. Çünkü Araplar için önemli olan menfaatleri idi, ve hainlik etmeden duramazlardı.. İşte bugün görüyoruz ki bildiklerini okumaya devam ediyorlar. Ya biz ne yapacağız? Biz Türkler, bu ilkel Arapların, kürtlerin vb. bizi kullanmasına göz yummaya devam mı edeceğiz, yoksa siz de bizim gibi bu son damlanın bardağı taşıdığını mı düşünüyorsunuz? Bu sorunun yanıtı, Türklüğün geleceğine ışık tutacaktır. Bu yüzden iyi düşünmekte fayda var... Din kardeşliği afyonunu içmeye tamam mı, devam mı?"

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

100 yıllar öncesine ait fotoğraf değil bunlar, altı üstü 5-6 sene.

Bu mesajı, bir şeyleri tartışalım diye yazmadım. Sonuçta sen kendine uygun bir fikir paylaşmışsın, ben kendime uygun fikir paylaşmışım. Yani araplarla ilgili benim fikrim budur, seninki o. Bu yüzden dolayı, lütfen bir şeyleri kanıtlama çabasına girme. Çünkü biliyorsunki neyi ne kadar kanıtlasakta, sen beni bende seni bu tip yazılarla "bazı" konular hakkında ikna edemeyiz.

Alıntı:
Ayrıca Baron, Dizzy'e bir şeyleri açıklamaya çalışırken, hadisten alıntı yapmışsın yine. Peki neden, içerisinde "Kuran-ı Kerim'i hepiniz anlayasanız diye arapça gönderdim" benzeri bir söz bulunan hadisten alıntı yapmıyorsunuz. Bu demek değil midir, o zaman arapça yaygın bir dil olmasaydı, Kuran'ı Kerim arapça olarak gelmeyecekti.

Shadow burada kendince birşey demişsin lakin sen dahi ne dediğini bilmiyorsun. bu din benim tekelimde değil eğer hadis kaynağı göstereceksen sende gösterirsin bana burada o hadisi gösterdinde niye bu hadisi göstermedin tereneleri yapma lütfen ...

Sanki bu din sağdece benim tekelimde sen müslüman değilmisin sen de bul hadis ve göster bizde aydınlanalım daha güzel olmazmı ?

Alıntı:
Nasıl bir zihniyettesiniz anlayamadım gerçekten. Ayrıca tavırlarınızı hiç hoş bulmuyorum. İslamiyet hoşgörü dinidir ama siz ve sizin düşüncelerinizde olan kişiler, mantıklı soru soran fakat sizin düşüncelerinize kesinlikle uymayan bir konu olduğunda, adamı neredeyse dinsiz imansız yapıyorsunuz.

Shadow zihniyetimi sen bitarafa bırak eğer ben müslümansam eğer sende müslüman olduğunu iddia ediyorsan ozaman aynı fikirde olmak zorundayız çünkü burada doğru tektir. 3 yada 5 tane doğru yoktur. burada ben bir hristiyan yada museviye dini anlatmıyorum güya müslümanım diyen din tahripçisine cevap yazıyorum burada ben öfkemide, hiddetimide sonuna kadar kullanırım çünkü burada bile bile garez var gizli yada açıkdan dine saldırı vardır. bunu engellemek içinde hoşgörü sahibi olmamı beklemeniz nekadar abez!

Alıntı:
(bknz: bir kaç gün öncesinde tartışmış olduğunuz Türkçe Ezan neden okunmuyor? başlıklı konu) Bu konuyu açan kişi, yanlış kelimeler kullanmış olabilir ama bunu düzgün bir dille, "evet gerçekten böyle olması daha güzel" diyebileceği bir şekilde anlatmayı neden denemiyorsunuz?

Shadow ya sende onun gibi darwinist, kürdistancı ve zerduşi fikre sahipsin yada onun 1 ay içerisinde açtığı konuları görmedin ?

Habere gelince biz daha içimizde bir birimizi yiyoruz. orası tam bir arasat meydanı iken kim haklı kim haksız belli değilken birbirlerini intihar bombalarıyla bitiriyorlarken sen bi haber bulmuşsun bir türkü öldürdü diye gel bilmem kaç milyon arap halkına mal et kaç numara gözlük kullanıyorsun sen ?

hakikaten filim gibisiniz hemde siyah beyaz!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver