Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2010, 17:54   #7
abzeh_fatih
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Badnick'lerin nick'ini zorla değiştirme..

toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Film Senaryosu gibi yazmıssın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

fakat madem uyarcak 15 saniye sonra niye killiyor algoritma yanlısı yapiyorsun.
Nick 15 saniye icinde değişmezse ancak o zaman killemen lazim

Kanal zaten +N modunda. Nick değişmesi için tüm kanallardan çıkması gerek. Çıkmazsa killesin. Misafir* nickine kısaca, kanallardan çıkıp uygun nickle geliniz gibi bi uyarı yazacak. Çıkmazsa killenecek. Uzun oldu biraz farkındayım ama açık olsun diye bu kadar uzattım, özür dilerim.

----------

Arkadaşlar aradığım kodu buldum, teşekkür ederim yinede. belki benim gibi ihtiyacı olan biride vardır diye paylaşıyorum.
on *:nick:{
if (misafir* iswm $newnick) {
var %a 1
while %a <= $comchan($newnick,0) {
if $me isop $comchan($newnick,%a) {
mode $comchan($newnick,%a) -v $newnick
%opchannel = $addtok(%opchannel,$comchan($newnick,%a),32)
}
if $me !isop $comchan($newnick,%a) { msg #kafkasya [ Uyarı ]  $newnick  Lütfen nickinizi değiştirin(/nick yeni nick). Aynı şekilde devam ederseniz sizi kanaldan uzaklaştırmak zorunda kalacağız. (/nick yeni nick) }
inc %a
}
if %opchannel != $null {
msg #kafkasya [ Uyarı ]  $newnick  Lütfen nickinizi değiştirin(/nick yeni nick). Aynı şekilde devam ederseniz sizi kanaldan uzaklaştırmak zorunda kalacağız. (/nick yeni nick).
$+(.timer,$newnick) 1 10 kill $newnick Lütfen nickinizi değiştirin(/nick yeni nick)
}
unset %opchannel
}
}

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan