|
DizZy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Öncelikle tarih bilgimi sorgulamak için benim kadar tarih bilmelisin, lise öğrencisi değilim ben. Arap halkını yöneticilerinden ayrı tutmaktan bahsediyorsun, o halde kimi baz alacaksın? Her halk hak ettiği yöneticiler tarafından yönetilir, diktatörleri ancak halk iradesi indirebilir.
Ayrıca Filistin konusu da Araplar hakkındaki görüşlerimin bir güzel örneğini daha teşkil etmektedir. Arap dünyasının en güçlü ülkesi konumundaki Mısır dahi Filistin halkına kapılarını kapatırken, one munite demek bizim başbakanımıza düşüyorsa ortada bir sorun var demektir. Hiç bir arap ülkesinin kendi çıkarlarına ters düşmediği sürece insanlık, hatta müslümanlık adına birşeyler yaptığı görülmemiştir son 1000 yıllık tarihte.
Ülkemizin hiç bir arap ülkesinden hiç bir medet ummaması temennilerimle.
|
Demirel bu ülkede otuz sene hüküm sürdü ? otuz sene koyun gibi kim güdüldü? tabiki biz Türk halkı! otuz sene güdüldükten sonra farkına varabildik dimi mason luğu kanıtlanmış birinin bu ülkeye bir fayda getirmediğini ?
hem kaç arap ülkesinde demokrasi varda böyle diyorsun olsa dahi orada demokrasi tam manasıyla yürüyormu ki Müslüman ülkeler arasında en demokrasiyi benimsemiş toplum biziz bizde bile bugün halimiz ortada yıllardır darbe üstüne darbelerle ancak bukadar ilerleyebildik hala darbe planları fışkırıyor biryerlerden sonrada gelip bizden geride kalmış Arap halkını buradan eleştiriyorsun hadi ordan sende...
Filistin bizim milli meselemizdir tıpkı bir 'KKTC' gibi. milli meselemiz dahi olmasa bile manevi meselemizdir! mısırın başındaki ingiliz ve faransız kuklalarından ne bekliyorsun sen hiç haber seyretmedin herhalde Mısır halkı nekadar durumu kınadı ve filistinli din kardeşlerine destek çıktı!
|
Alıntı: |
Ülkemizin hiç bir arap ülkesinden hiç bir medet ummaması temennilerimle
|
Bir Müslüman bir Müslümandan niye medet ummayacakmış?
Bizim asıl amacımız ise gelin onların mason toplulukları, haçlı birlikleri, siyonist oluşumları varsa bizde 1.5 milyar 'İslam Alemiyiz' birleşelim ve artık varlığımızı eskiden olduğu gibi dünyaya gösterelim. dünyaya huzuru, barışı, adaleti, iyiliği ve İslamı yayalım çokmu kötü birşey yoksa bu dediklerim.
yalnız şunuda ekleyeceğim; ben sana ne desem boş! eğitim komple şart hele din eğitimi tam şart...